Τοπικά

Διαμαρτύρονται οι πολύτεκνοι της Μαγνησίας για την καθυστέρηση καταβολής των επιδομάτων

epidoma

Με ανοιχτή επιστολή του προς τα συναρμόδια υπουργεία, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Ν. Μαγνησίας εκφράζει την έντονη ανησυχία που προκαλεί στις τάξεις των πολυτέκνων η καθυστέρηση καταβολής των πολυτεκνικών επιδομάτων.
Όπως σημειώνουν τα μέλη του Δ.Σ. «από αναβολή σε αναβολή πάμε. Οι αντιδράσεις καθημερινές. Χρήματα δεν υπάρχουν λένε οι ανευθυνουπεύθυνοι…..
Αναμένουμε από όλους τους «υπεύθυνους» για τις τύχες αυτής της χώρας να προβούν στον ορισμό της ημερομηνίας καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων.
Πως θα πληρωθούν οι πολλές υποχρεώσεις των οικογενειών αυτών και μάλιστα όταν η πλειονότητα αυτών ζει κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες;
Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ζήτημα επιβίωσης!!!!! Ας μην πληρωθούν οι Βουλευτές για ένα μήνα, ας μην λάβουν τις αμαρτωλές επιχορηγήσεις τα κόμματα.
Αν παρέλθει η ημερομηνία πληρωμής των υποχρεώσεων (ΕΝΦΙΑ και ότι άλλο σχετικό) θα βρεθούν οι υπόχρεοι αντιμέτωποι με την αναλγησία του κράτους (επί πλέον τόκους !!!).
Πότε πλέον θα συγκινηθούν οι «υπεύθυνοι» και προ πάντων οι βουλευτές της συγκυβέρνησης και όχι μόνο για να πιέσουν τους αρχηγούς των κομμάτων που υποστηρίζουν να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις για το μέλλον αυτού του τόπου (ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ);»
Η επιστολή απευθύνεται προς τα υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το