Παραπολιτικά

Διαφωνία με την ηγεσία

Στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, ο δήμαρχος Βόλου είχε δηλώσει ότι την επόμενη ημέρα, στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ, θα ανακοίνωνε μειώσεις στους λογαριασμούς του νερού. Δεν το έπραξε. Θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο γενικός διευθυντής της επιχείρησης κ. Οικονομίδης , έμεινε εμβρόντητος , όταν άκουσε τον δήμαρχο να ανακοινώνει στο δημοτικό συμβούλιο την πρόθεσή του για μειώσεις στους λογαριασμούς και σήμερα δήλωσε – είτε γιατί γνωρίζει πως προαλείφεται άλλος για τη θέση του, είτε γιατί αποφάσισε να βγει στη σύνταξη- ότι μειώσεις δεν είναι δυνατόν να υπάρξουν γιατί η ΔΕΥΑΜΒ κινείται στα οικονομικά της εντελώς οριακά.

Ο κ. Οικονομίδης έδειξε πως δεν είναι οπαδός της άποψης του δημάρχου που λέει : πολλοί συζητούν και εγώ αποφασίζω», μιας και με βάση τα οικονομικά ρεαλιστικά δεδομένα, δήλωσε πως μειώσεις δεν μπορούν να υπάρξουν.

Στο μεταξύ πληροφορίες αναφέρουν ότι στη διάθεση της δημοτικής αρχής είναι να «ρίξει στα μαλακά» τον έναν εκ των δύο υπαλλήλων της ταμειακής υπηρεσίες, που συνελήφθηκαν να «κλέπτουν οπώρας» .

Η οικονομική ζημιά που προκλήθηκε στην επιχείρηση από τις λαθροχειρίες, έχει μεγάλη σημασία. Αντίστοιχη όμως και ίσως σπουδαιότερη έχει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι άνθρωποι που σκέφθηκαν να απλώσουν το χέρι έστω και σε ένα ευρώ. Η πράξη δεν αλλάζει, όποιο και αν είναι το ποσό.

Εξηγήσεις επίσης πρέπει να δώσει ο προϊστάμενος της ταμειακής υπηρεσίας που δεν είχε πάρει είδηση το «μεγάλο φαγοπότι».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το