Τοπικά

Διαδικτυακή ημερίδα για το επιδοτούμενο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας σήμερα Τρίτη 31 Αυγούστου

Διαδικτυακή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη, 31 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα για το επιδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος που αφορά σε εργαζόμενους σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα διαφόρων κλάδων για τις περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Δυτικής Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος εντάσσεται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία 2014-2020» και η Ομοσπονδία έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση της Πράξης «Ολοκληρωμένη Δράση Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Εργαζομένων, Κατάρτισης και Πιστοποίησης στην Υγιεινή και Ασφάλεια εργασίας και στην Διαχείριση της Υγιεινής και Ασφάλειας προϊοντων – HACCP» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5035191, η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.
Αντικείμενο του προγράμματος είναι η κατάρτιση 900 εργαζομένων στις 13 Περιφέρειες της χώρας. Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 120 ωρών θεωρητικής κατάρτισης και οι ωφελούμενοι θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5€/ώρα) (μικτά).
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της Μικτής Κατάρτισης (blended learning), συνδυάζοντας την ασύγχρονη τηλε-εκπαίδευση με τη ζωντανή / διά ζώσης διδασκαλία σε αίθουσα. Διευκρινίζεται ότι η θεωρητική κατάρτιση και πιστοποίηση θα πραγματοποιηθεί εναλλακτικά εξ αποστάσεως αντί διά ζώσης σε ειδικές περιστάσεις που απαιτούν κοινωνική αποστασιοποίηση, λόγω της υγειονομικής κρίσης του Covid 19.
Για να παρακολουθήσετε τη διαδικτυακή ημερίδα στο επίσημο κανάλι της Ομοσπονδίας στο You Tube μπείτε στη διεύθυνση https://youtu.be/IXePJbo-CDA και για να υποβάλετε την αίτηση συμμετοχής σας στο πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το