Παραπολιτικά

Δελτίο

Ανησυχία επικρατεί σε επαγγελματίες σχετικά με την προμήθεια πρώτων υλών που είναι απαραίτητες για τη δουλειά τους. Όπως μαθαίνουμε, αρτοποιός, που λειτουργεί ένα από τα παλαιότερα και τα καλύτερα σε ποιότητα καταστήματα στον Βόλο, πληροφορήθηκε ότι υπάρχει πλέον πλαφόν στην προμήθεια ζάχαρης. Έτσι, αναρωτιέται, εάν και κατά πόσο θα είναι σε θέση να παρασκευάσει γλυκίσματα, με όση ζάχαρη διαθέτει αυτή τη στιγμή, για το καταναλωτικό κοινό. Η ανησυχία μεγαλώνει, καθώς έρχεται Πάσχα και η ζάχαρη είναι απαραίτητη στην παρασκευή τσουρεκιών, σοκολατένιων αυγών και άλλων γλυκισμάτων.
Γ.Σ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το