Αθλητισμός

Χάντμπολ: Στην Ανόρθωση Κύπρου ο Βολιώτης Κ. Μιμίκος

Στην Κύπρο και την Ανόρθωση Αμμοχώστου θα συνεχίσει την καριέρα του στο χάντμπολ ο Βολιώτης Κώστας Μιμίκος. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό αθλητή που παίζει στη θέση του πίβοτ και οποίος αγωνίστηκε παλαιότερα στον Κένταυρο Αγριάς, ενώ τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Άρη Νίκαιας.
Η Ανόρθωση προσπαθεί να δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα που θα κυριαρχήσει στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:
«Το φετινό κρεσέντο μεταγραφών από την ομάδα της Ανόρθωσης έχει στόχο μόνο την κορυφή. Σκοπός της ενίσχυσης από το πάνω ράφι του ελληνικού χάντμπολ, είναι η καλή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. Το στήσιμο ταλαντούχας και ποιοτικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια είναι μέρος του φιλόδοξου πλάνου που στήθηκε από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Από τις κινήσεις που γίνονται η μεγαλύτερη κατάκτηση για την ομάδα της Ανόρθωσης αυτά τα δυο χρόνια παρουσίας της στο κυπριακό χάντμπολ είναι η εμπιστοσύνη που εμπνέει στις ομάδες και στους χειροσφαιριστές ανεξαρτήτως ομάδας που αγωνίζονται».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το