Αθλητισμός

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το καμπ που συνδιοργάνωσαν Ρήγας και ΠΑΟ

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το τριήμερο καμπ που συνδιοργάνωσαν η ακαδημία του Ρήγα Φεραίου και το δίκτυο ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού, έχοντας την πολύτιμη συνδρομή της εταιρείας SPORTteam. Στο Βελεστίνο βρέθηκαν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου που δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος σε 52 παιδιά, που χάρηκαν την συμμετοχή τους.
Από τη στιγμή που έγινε η αναγγελία της διεξαγωγής του καμπ, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από τα παιδιά του Δήμου Ρήγα Φεραίου και των γύρω περιοχών. Και ήταν πολύ λογικό αυτό, αφού ήρθαν στο Βελεστίνο μεγάλα ονόματα, όπως οι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Κώστας Μπατσινίλας και Ανδρέας Λαγωνικάκης.
Επίσης, το «παρών» έδωσαν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κώστας Κρασώνης -που τη σεζόν 1991-92 φόρεσε και τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου- ο οποίος είναι πλέον τεχνικός διευθυντής στις σχολές του Παναθηναϊκού, ο υπεύθυνος λειτουργίας δικτύου σχολών Κώστας Αλάσσας, ο υπεύθυνος για τις σχολές Θεσσαλίας του Παναθηναϊκού Μελέτης Γιούργας και οι τεχνικοί Νίκος Κρασώνης και Γιώργος Κοτταράς. Από πλευράς Ρήγα Φεραίου, ήταν ο υπεύθυνος προπονητής της ακαδημίας Κώστας Τσούρικας.
Το event φιλοξενήθηκε στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου και στο ανοικτό αμφιθέατρο της πλατείας Δημοκρατίας. Η όλη διαδικασία εποπτεύθηκε από το τεχνικό επιτελείο και τους ειδικούς συνεργάτες του δικτύου των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού (PSS).

Δεκάδες παιδιά διδάχθηκαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν:
– Προπόνηση αθλητών σε επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και βελτίωσης φυσικών ικανοτήτων, καθώς και αξιολόγησή τους.
– Σκάουτινγκ αθλητών από ειδικό κλιμάκιο του PSS με ορίζοντα τη στελέχωση της της μικτής των σχολών, τον Σεπτέμβριο του 2020.
– Συζήτηση και ενημέρωση των προπονητών της σχολής από τους υπεύθυνους του PSS για τη νέα σεζόν και την πορεία της συνεργασίας.
– Σεμινάριο για τους γονείς των αθλητών με σκοπό την καλύτερη και σωστότερη αντιμετώπιση του νέου αθλητή.

Διακρίνονται από αριστερά οι κ.κ. Τσούρικας, Λαγωνικάκης, Γιούργας, Μπατσινίλας

Μετά την ολοκλήρωση του καμπ χθες το μεσημέρι, οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Κώστας Τσούρικας δήλωσε σχετικά στη «ΘτΔ»:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την απήχηση που συνάντησε το καμπ στο κοινό του Βόλου και κυρίως του Βελεστίνου, δεδομένου πως πρόκειται για μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους μικρούς μας αθλητές. Η χαρά μας είναι μεγάλη κυρίως γιατί αισθανθήκαμε και εισπράξαμε χαρούμενα παιδικά πρόσωπα, χαμογελαστά γεμάτα όρεξη και πάθος για το ποδόσφαιρο.
Ευχαριστούμε την διοίκηση του Α.Σ. Ρήγας Φεραίος για την βοήθεια της κατά την διάρκεια του τριημέρου. Ευχαριστούμε πολύ όλο το επιτελείο των σχολών του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο Βελεστίνο και με σεβασμό και αγάπη μετέδωσε γνώσεις και ενθουσιασμό στα παιδιά. Κυρίως θέλουμε να ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που βρίσκονται κοντά πρώτα σε εκείνα και έπειτα σε εμάς γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον και αξίζει όλοι να προσπαθήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για το μέλλον. Ελπίζουμε το τριήμερο αυτό προπονητικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε να είναι μόνο η αρχή για μια συνεργασία με την ομάδα του Παναθηναϊκού, που επιθυμούμε να συμβάλλει ώστε να δημιουργήσουμε χαρούμενα παιδιά, ακέραιους χαρακτήρες και να αναζητήσουμε ταλέντα που μπορούν να εξελιχθούν το καλύτερο δυνατό. Τέλος, είναι καλό να μην ξεχνάμε πως ταλέντα υπάρχουν σε κάθε χώρο, απλά πάντα πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλοι άνθρωποι που θα εγείρουν τη δυνατότητα αυτή μέσα από τα παιδιά».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το