Αθλητισμός

Αγωνία για τέσσερα δελτία στον Ολυμπιακό Βόλου

Οριστικά στις 31 Οκτωβρίου θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Σήμεα Πέμπτη στις 4 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των εφέσεων που έχουν καταθέσει έξι ΠΑΕ (μεταξύ αυτών και ο Ολυμπιακός Βόλου) για την ανάκληση δελτίων ποδοσφαιριστών άνω των 25 ετών. Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο έχει πράξει και ο ΠΣΑΠ.
Η έφεση στρέφεται κατά της ΕΠΟ προς εξαφάνιση της με αριθμό 539/2021 απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα δελτία ανακλήθηκαν είναι 31. Από τον Ολυμπιακό Βόλου ανακλήθηκαν αυτά των Θωμά Γραικού, Δημήτρη Στάμου, Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Γκενάντι Ξενοδόχοβ. Χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιο
Εφόσον εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση, η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου θα ανακοινωθεί πιθανότατα την Δευτέρα. Υπάρχει αισιοδοξία πως στο τέλος οι ΠΑΕ που θίγονται θα δικαιωθούν.

Η προετοιμασία
Με προπονήσεις στο γήπεδο του Σαρακηνού συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Γιώργος Βαζάκας βλέπει όλους τους παίκτες να προπονούνται κανονικά, καθώς δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, πλην του Θωμά Γραικού, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον προσαγωγό.
Θυμίζουμε, πως το προσεχές Σάββατο ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΕΑΚ του Βόλου τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο θα είναι το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
Η τεχνική ηγεσία αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει στο παιχνίδι της πρεμιέρας, αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, αναφορικά με τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα δελτία τους.
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στον Ολυμπιακό θα γνωρίζουν σε ποιους παίκτες θα μπορεί να στηριχθεί η ομάδα, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο, όπου θα υπάρχει η δυνατότητα για επιπλέον μεταγραφές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το