Ελλάδα

AEGEAN: «Διπλασιάζει» την αξία του Freedom Pass

Στο διπλασιασμό της αξίας του Freedom Pass, της δωροκάρτας για εισιτήρια, ξενοδοχεία και πολιτιστικές εκδηλώσεις, η χορήγηση της οποίας ανακοινώθηκε χθες από την κυβέρνηση και αφορά τους εμβολιασμένους έστω και με την πρώτη δόση νέους από 18 έως 25 ετών, προχωρεί η AEGEAN.

Οπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η εταιρία, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιαστεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN θα προσθέτει ακόμα ένα ευρώ για κάθε ένα ευρώ που θα χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

«Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το