Κόσμος

Αδιανόητο: Πιλότος πασίγνωστης αεροπορικής, απολύθηκε γιατί έκανε κοκαΐνη πριν μπει στο αεροπλάνο!

Ένας πιλότος της British Airways απολύθηκε, αφού φέρεται να έκανε χρήση κοκαΐνης από τα… στήθη γυναίκας, πριν πετάξει ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες στο Λονδίνο.

Ένα μέλος του πληρώματος καμπίνας σήμανε συναγερμό για τη συμπεριφορά του Mike Beaton στο ρεπό του στο Γιοχάνεσμπουργκ, αφού της έστειλε μήνυμα για να «καυχηθεί» για το τι είχε κάνει, αναφέρει η Sun. Η αεροσυνοδός ισχυρίζεται ότι ο πατέρας ενός παιδιού από το Ντέβον της έστειλε μηνύματα που καυχιόταν για τα «άτακτα» καμώματά του με δύο ντόπιους άνδρες, μια Ισπανίδα και μια Ουαλή τουρίστρια.

Είπε ότι η ομάδα πήγε σε ένα διαμέρισμα που ανήκε σε έναν από τους άνδρες, όπου μοιράστηκαν ναρκωτικά. «Έχω χάσει κάπου το πουκάμισό μου και ένα από τα ντόπια παλικάρια φέρνει ένα πιάτο με μερικές γραμμές κόκας», έγραφε ένα από τα μηνύματα. Συνεχίζουν αναφέροντας ότι υπήρχε «μια συζήτηση για το ποιανού το στήθος είναι το καλύτερο για να κάνει χρήση».

Η British Airways δήλωσε στην Independent: «Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Το θέμα παραπέμφθηκε στην ΥΠΑ και το άτομο αυτό δεν εργάζεται πλέον για εμάς».

Εκπρόσωπος επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος για τους επιβάτες και ότι ο πιλότος δεν πέταξε το αεροπλάνο. Οι αναφορές δείχνουν ότι μετά την κοινοποίηση της συμπεριφοράς του, ο κ. Beaton απέτυχε σε τεστ ναρκωτικών και επέστρεψε αεροπορικώς στην πατρίδα του την επόμενη ημέρα.

Η Sun αναφέρει ότι το περιστατικό οδήγησε στην ακύρωση της 12ωρης πτήσης από τη Νότια Αφρική προς το Ηνωμένο Βασίλειο, κοστίζοντας στην BA περίπου 100.000 λίρες.

Το ιατρικό πιστοποιητικό του πιλότου ανακλήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA), γεγονός που σημαίνει ότι πλέον δεν μπορεί να πετάξει.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το