Τοπικά

Το αδιαχώρητο στο Δημαρχείο του Βόλου για διόρθωση λαθών στις κλήσεις

Το αδιαχώρητο παρατηρήθηκε και σήμερα στο δημαρχείο του Βόλου από οδηγούς που έσπευσαν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους ή να καταθέσουν τα αποδεικτικά για τη διαγραφή των ειδοποιητηρίων από κλήσεις. Αγανάκτηση, οργή, φωνές , απελπισία για χρήματα που δεν μπορούν να διατεθούν από τον τεράστιο αριθμό αποδεδειγμένων λαθών. Σήμερα ήταν η τελευταία προθεσμία ρύθμισης των οφειλών σε δόσεις.

Εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν στις υπηρεσίες και απαιτούσαν να ελεγχθούν όλα τα στοιχεία για να διαπιστωθούν τα λάθη προκειμένου να προχωρήσουν οι διαγραφές. Στο μεταξύ, έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες γιατί πολλά ειδοποιητήρια έφθασαν στους αποδέκτες μόλις χθες και δεν τους δίνεται χρόνος για να ακολουθηθεί η διαδικασία της ρύθμισης ή της διαγραφής.

Τελευταία ημέρα σήμερα και όποιος ενδιαφέρεται να καταθέσει αίτηση είτε διαγραφής είτε ρύθμισης οφειλών πρέπει να συμπληρώσει σχετική αίτηση, να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου, ενώ η οφειλή μπορεί να ρυθμιστεί έως 100 δόσεις και το ελάχιστο ποσό που μπορούν να καταβάλλουν είναι 20 ευρώ.

Σημειώνεται ότι συνολικά 25.000 Βολιώτες καλούνται να πληρώσουν στον Δήμο Βόλου κλήσεις ύψους 4,7 εκατ. ευρώ, που αφορούν στη χρονική περίοδο 2008 – 2012 και το χάος στις υπηρεσίες από τους διαμαρτυρόμενους οδηγούς καθημερινά μεγαλώνει. Οι διαμαρτυρίες δεν έχουν προηγούμενο, καθώς ειδοποιήσεις για πληρωμή κλήσεων έχουν να σταλούν από τον Δήμο Βόλου από το 2012, όταν εστάλησαν 16.850 ειδοποιητήρια που αφορούσαν σε κλήσεις παρελθόντων χρόνων ώς το 2009, ύψους 2.806.000 ευρώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το