Αθλητισμός

«Καθάρισε» στο τέλος ο Ρήγας 3-0 την Αγχίαλο

Για 75 λεπτά η Αγχίαλος κρατούσε το 0-0 στο στάδιο του Βελεστίνου. Όμως σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Ρήγας Φεραίος βρήκε το γκολ που έψαχνε από την αρχή του αγώνα και με δύο ακόμη τέρματα στο φινάλε της αναμέτρησης έφτασε στο υπέρ του 3-0 με το οποίο μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε την εδαφική υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες. Όμως, ο Γάρος σε τέσσερις περιπτώσεις και ο Σιόβας σε άλλες τρεις δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Όσο για τον Αγχίαλο, είχε αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά σε μία περίπτωση στο β’ μέρος απείλησε με τον Πάσχο.

Η εστία της έμεινε ανέπαφη έως το 75’, όταν ο Βαϊόπουλος κέρδισε πέναλτι (οι φιλοξενούμενοι το αμφισβήτησαν) το οποίος αξιοποίησε με ψύχραιμο τρόπο ο Σιόβας (1-0). Από εκεί και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον Ρήγα. Στο 89’ ο Γάρος πλάσαρε εύστοχα για το 3-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιακίρης με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Ντεμπούτο για την Αγχίαλο έκανε ο νεοαποκτηθείς από την Α.Ε. 2002 Κ. Σιαμέτης και οι νεαροί Γ. Σταφυλάς και Χαντής. Μελανό σημείο στο ματς ο τραυματισμός του Γούτσιου (χτύπησε στο δοκάρι), ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Χότζα, Χασάπης (46’ Τσιακίρης), Βλιώρας, Αποστολίδης, Γοδενόπουλος, Χόντος (76’ Παπαδανιήλ), Τσιτσικλής (46’ Πατσής), Γάρος, Σιόβας, Βαϊόπουλος.

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Αλπάκης, Σίμος, Κ. Σιαμέτης, Μαγιόγλου, Γούτσιος (46’ λ.τρ. Δημακόπουλος, 85’ Χαντής), Αποστολίδης, Αγιασλάρι, Σγατζής, Πάσχος, Χαλιμούρδας (80’ λ.τρ. Γ. Σταφυλάς), Τσότζωρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το