Αθλητισμός

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει με τη Νίκη, έρχονται ανακοινώσεις

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που φέρεται να τα έχουν βρει με τη Νίκη για τη νέα σεζόν, αλλά η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει προβεί στην επισημοποίηση αυτών των συμφωνιών, κάτι που θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Λογικά θα έχουμε μπαράζ ανακοινώσεων μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει ανακοινώσει ως τώρα η Νίκη για την περίοδο 2022-23 δεν συμπληρώνουν ενδεκάδα, αλλά αυτό θα αλλάξει λίαν συντόμως. Με αρκετούς παίκτες υπάρχουν προφορικές συμφωνίες και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ενταχθούν επίσημα στο «κυανόλευκο» ρόστερ.

Πολλά ονόματα έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας όπως ο Όσκαρ Σιαφά, που δεν αποκλείεται να βρει στη Νίκη τον Χοσέτε Μιράντα, εφόσον ευοδωθούν οι προσπάθειες της διοίκησης και ο τελευταίος επιστρέψει στην ομάδα. Οι δύο παίκτες, που είναι διεθνείς με την Ισημερινή Γουινέα, γνωρίζουν άριστα ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό μόνο θετικό είναι. Ο Κύπριος μπακ Στέλιος Δημητρίου βρίσκεται πολύ κοντά στη Νίκη, ενώ κλεισμένοι θεωρούνται οι Βασίλης Γαβριηλίδης και Νίκος Μπουργάνης.

Γενικότερα, πιστεύεται ότι μέχρι την έναρξης της προετοιμασίας θα έχει συμπληρωθεί ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ρόστερ της ομάδας, ενώ οι τελευταίες… πινελιές θα μπουν μέσα στον Αύγουστο. Όσον αφορά την επίσημη «πρώτη», ακόμη δεν έχει υπάρξει σχετική ενημέρωση. Ως γνωστόν επρόκειτο να γίνει χθες Δευτέρα, αλλά μετατέθηκε για την ερχόμενη εβδομάδα, με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Κοντά στον Γ. Μακρόπουλο οι Βετεράνοι της Νίκης
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών της Νίκης είναι γνωστό πως έχει έντονη δράση, με τη συμμετοχή του σε φιλικούς αγώνες και διάφορες εκδηλώσεις, ενώ βρίσκεται κοντά σε κάθε παίκτη που έχει φορέσει στο παρελθόν την κυανόλευκη φανέλα. Αυτή τη φορά εξέδωσε ανακοίνωση για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Μακρόπουλος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλα πήγαν καλά.

Στην ανακοίνωση που ανήρτησε και στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο πρόεδρος των Βετεράνων Γιώργος Παναγιωτόπουλος, αναφέρονται τα εξής: «Νικητής στη ζωή και στα γήπεδα για πολλοστή φορά αναδεικνύεται ο Βετεράνος και αγαπημένος μας  Γιώργος Μακρόπουλος. Πριν ένα μήνα ο Γιώργος αναγκάσθηκε να υποβληθεί σε μία σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Όλα εξελίχθηκαν καλά, και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιώργος θα είναι γρήγορα κοντά στην οικογένειά του, και ανάμεσα στους πρώην συμπαίκτες του.

Γιώργο, όλοι οι Βετεράνοι σου στέλνουμε τις πιο θερμές ευχές για γρήγορη ανάρρωση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το