Τοπικά

Παράνομη η επανασύνδεση νερού στο Στέκι, υποστηρίζει η ΔΕΥΑΜΒ

steki

Σε πολιτικό θέμα μετατρέπεται η διακοπή νερού στο Στέκι Αλληλεγγύης, που ομάδα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί στη Νέα Ιωνία. Οι οφειλές, οι οποίες προέρχονται από την προηγούμενη ιδιοκτησία του ακινήτου και ανέρχονται σε 7.000 ευρώ, δεν έχουν διακανονιστεί από τους διαχειριστές του Στεκιού και η υδροδότηση διακόπηκε.
Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ κ. Παπαευσταθίου τόνισε ότι συνομίλησε με πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα με τον κ. Μπάλλα, από τον οποίο ζήτησε να καταθέσει στη ΔΕΥΑΜΒ παραχωρητήριο ή οποιοδήποτε έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του πρώην ιδιοκτήτη του ακινήτου, αλλά εκείνος εξαφανίστηκε και δεν το έπραξε.
Οι διαχειριστές του Στεκιού καταβάλλουν μόνο τις τρέχουσες οφειλές προς τη ΔΕΥΑΜΒ αλλά το χρέος παραμένει υψηλό και οι “Δρόμοι Συνεργασίας”, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά να ληφθεί στην ουσία πολιτική απόφαση για τη συνέχιση της υδροδότησης.
“Πολιτική απόφαση για τόσο υψηλό χρέος, δεν μπορεί να ληφθεί καθώς θα πρόκειται για μεγάλη παρανομία”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, ο οποίος δήλωσε ότι θα συζητήσει με τη νομική υπηρεσία της Επιχείρησης. Βασική ωστόσο προϋπόθεση, είναι να καταθέσουν από το Στέκι έγγραφο που να πιστοποιεί την ιδιοκτησία του ακινήτου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το