Τοπικά

Ένα λάστιχο κίνησε υποψίες για εξωσχολικούς στο σχολικό συγκρότημα Μουρτζούκου

Ένα λάστιχο που βρέθηκε κρεμασμένο στον δεύτερο όροφο του κτιρίου δίπλα από τον πύργο, όπου στεγάζεται η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, κίνησε τις υποψίες κύκλων της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας για ενδεχόμενες παραβατικές συμπεριφορές στον ευρύτερο χώρο του σχολικού συγκροτήματος.
Μεταβαίνοντας χθες το πρωί τα στελέχη εκπαίδευσης στον χώρο του συγκροτήματος Μουρτζούκου, είδαν ένα λάστιχο να κρέμεται από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου που εφάπτεται του οκταώροφου οικοδομήματος.
Η διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έχοντας ήδη υποψίες για την παραβατική συμπεριφορά εξωσχολικών τις βραδινές ώρες ενήργησε άμεσα και ειδοποίησε την Αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους εκπαιδευτικούς κύκλους που δραστηριοποιούνται στο σχολικό συγκρότημα, στο συγκεκριμένο κτήριο που δεν χρησιμοποιείται, εισέρχονται κατά καιρούς διάφοροι άγνωστοι εξωσχολικοί που ενδέχεται να αναπτύσσουν και παραβατική συμπεριφορά. Μέχρι πρότινος έμπαιναν στο κτίριο από την είσοδο. Σφραγίστηκε, όμως τώρα επιδίωξαν να βρουν άλλο τρόπο για να εισέλθουν χρησιμοποιώντας μάλλον το λάστιχο για να ανέβουν και να μπουν μέσα.
Από την διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναφέρθηκε πως κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί διαρρήξεις, ενώ είναι αίτημα των διευθύνσεων των τριών σχολείων αλλά και των κατοίκων να παρθούν κάποια μέτρα. Παράλληλα επισημαίνεται ότι θα πρέπει τα δύο κτίρια που είναι αυτή τη στιγμή εγκαταλειμμένα, να αξιοποιηθούν καθώς αποτελούν μαζί με το σύνολο του σχολικού συγκροτήματος Μουρτζούκου ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το