Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο για την Βολιώτισσα Ελένη Καλατζή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου για ΑμΕΑ

Την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο τρίτο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Δρόμου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες που διεξήχθη στο Κεμπέκ του Καναδά από την περασμένη Πέμπτη 8 έως και την Κυριακή 11 Αυγούστου, κατέκτησε η Βολιώτισσα αθλήτρια Ελένη Καλατζή.

Η κοπέλα κατάφερε να τερματίσει τρίτη στο αγώνισμα αντοχής 75 χιλιομέτρων στο διπλό ποδήλατο, ενώ την Παρασκευή έτρεξε στο αγώνισμα χρονομέτρου 27 χιλιομέτρων καταφέρνοντας να πλασαριστεί στην έκτη θέση.
Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε από τρεις αθλητές με την Ελένη να λαμβάνει μέρος στην κατηγορία των τυφλών, αγωνιζόμενη στο διπλό ποδήλατο.

Σήμερα η Βολιώτισσα αθλήτρια θα βρίσκεται στην Ελλάδα το μεσημέρι, με την Ομοσπονδία να μην κρύβει την ικανοποίησή της για την κατάκτηση αυτού του μεταλλίου. Έτσι η Ελένη Καλατζή θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς του 2020, προσδοκώντας να φέρει στην πατρίδα μας μια ακόμη σπουδαία διάκριση.
Ο πατέρας της Νίκος Καλατζής σημείωσε σε δήλωση του στη «Θ» πως το συγκεκριμένο μετάλλιο αποτέλεσε δικαίωση των κόπων και της καλής προετοιμασίας της Ελένης και εξέφρασε την ελπίδα στο μέλλον να πετύχει παρόμοιες διακρίσεις εκπροσωπώντας τα εθνικά χρώματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το