Ελλάδα

Δολοφονία στη Σητεία: Την χτυπούσε και απέβαλε δύο φορές

Νέες μαρτυρίες για το δράμα της 32χρονης, που κατηγορείται ότι στραγγάλισε ο σύζυγός της στη Σητεία, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Τρεις μέρες έχουν περάσει από την τραγωδία που σημειώθηκε και οι άγνωστες πτυχές της πολύκροτης υπόθεσης, που συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα, είναι συγκλονιστικές…

Η μητέρα της 32χρονης Κατερίνας, που φέρεται να στραγγαλίστηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ανέφερε ότι η κόρη της ζούσε «μαύρη ζωή τα τέσσερα αυτά χρόνια που ήταν μαζί του».
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το neakriti.gr, άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος αποκαλύπτουν πως ήταν έγκυος και έχασε το παιδί μετά το χτύπημα που δέχτηκε από τον 36χρονο κατηγορούμενο.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί του είχε περάσει μαύρη ζωή. Είχε κάνει δύο αποβολές. Αυτός (σ.σ. ο 36χρονος) ήθελε να κάνει παιδιά για να παίρνει επιδόματα. Να είναι βασιλιάς. Τη χτύπαγε, έβγαζε μαχαίρια και την απειλούσε. Πήγε να πέσει απ’ το μπαλκόνι και την τραβούσε από τα μαλλιά και την κατέβαζε από τις σκάλες, επειδή κατά λάθος πάτησε την κόρη του που είχε από την πρώτη του γυναίκα», ανέφερε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Star η μητέρα της 32χρονης και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να μου τον βγάλουν τρελό».

«Την χτυπούσε. Ήταν έγκυος κι αυτή απέβαλε από το ξύλο (…). Είχαν πάει και είχαν κάνει δέκα μηνύσεις στην Αστυνομία. Αυτός πήγαινε στην Αστυνομία και έκλαιγε, και μετά πήγαινε σπίτι και την χτυπούσε πάλι. Η Αστυνομία δεν προστάτευσε την ανιψιά μου. Τον είχαν καταγγείλει πολλές φορές. Πήγαινε και έλεγε στην πεθερά του “συγχώρεσέ με, δεν την ξαναχτυπάω” και φιλούσε το χέρι της, και τελικά τη σκότωσε», ανέφερε ο θείος της 32χρονης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο δικηγόρος του 36χρονου υποστήριξε ότι ο εντολέας του ήθελε να επανασυνδεθεί με την 32χρονη και ότι μετά το συμβάν είναι καταρρακωμένος. Είπε ακόμη ότι στην αρχή ο πελάτης του δεν είχε καταλάβει ότι δεν είναι στη ζωή η γυναίκα του. Ζήτησε, επίσης, να εξεταστεί το ενδεχόμενο ο πελάτης του να έχει κάποια ψυχική διαταραχή, καθώς και το αν υπήρχε βρασμός ψυχικής ορμής την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το