Παραπολιτικά

Άφησαν μπουκάλα… τον γενικό κουμανταδόρο

Ο Μπέος θεώρησε πως η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου δύο ομάδων με τους μεγαλομετόχους των οποίων δηλώνει φίλος, ήταν η χρυσή ευκαιρία για να πετύχει κάποια αποκατάσταση της εικόνας του πανελλαδικά. Μην ξεχνάμε ότι αυτή την περίοδο είναι σε εξέλιξη και η μεγάλη δίκη στο Κακουργιοδικείο. Άρπαξε λοιπόν την ευκαιρία από τα μαλλιά, καίτοι, ως μπαρουτοκαπνισμένος ποδοσφαιρικός παράγοντας, είναι σίγουρο πως ήξερε καλύτερα από τον καθένα τους κινδύνους από την οπαδική βία. Επί μια βδομάδα κυριολεκτικά αλώνισε στα ΜΜΕ, παραμύθιασε τους Βολιώτες με κάλπικες προσδοκίες και περίμενε τη μεγάλη στιγμή. Τη στιγμή που θα τον βλέπει όλη η Ελλάδα να καμαρώνει ανάμεσα στον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, βάζοντας όλους τους άλλους σε δεύτερο πλάνο. Και που μετά το ματς θα περιφέρεται από κανάλι σε κανάλι, αυτοαποθεούμενος όπως μόνο αυτός ξέρει και στηλιτεύοντας τα “πολιτικά και δημοσιογραφικά σκουπίδια” που κατατρέχουν αυτόν και την πόλη του.

Για το μεσημέρι πριν τον αγώνα, είχε φαντασιωθεί τσιπουράκι με τους δύο μεγαλοπαράγοντες, σαν τρεις καλοί φίλοι, με τον ίδιο στον ρόλο του οικοδεσπότη. Και τα έδωσε όλα για να το πετύχει. Μια φωτογραφία αναζητούσε ο άνθρωπος. Έφτασε να υποδεχτεί τον Σαββίδη όπως οι ιθαγενείς τον φύλαρχο. Το προσωπικό ελικόπτερο του Σαββίδη προσγειώθηκε στον χλοοτάπητα του δημοτικού ΕΑΚ σαν να μην τρέχει τίποτα, οι κουρσάρες που θα τον μετέφεραν και θα τον συνόδευαν παρκάρισαν στο ταρτάν του σταδίου και εκείνος, στα λίγα μέτρα από το ελικόπτερο μέχρι τα αυτοκίνητα, τον ακολούθησε δύο βήματα πιο πίσω!

Τζάμπα τεμενάδες, όμως. Οι άσπλαχνοι μεγαλοεπιχειρηματίες έφαγαν και ήπιαν μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πορταριά, παρέα και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, και τον “οικοδεσπότη” τον άφησαν μπουκάλα. Και το τελικό χτύπημα ήλθε το βράδυ, που εξαφανίστηκε από όλα τα τηλεοπτικά πλάνα. Είδαμε στην τηλεόραση και την “κουτσή Μαρία”, μέχρι και ο Γιάννης Κίτσιος ποζάριζε και ξαναποζάριζε στην κάμερα, αλλά Μπέος πουθενά, ούτε καν ένα πλάνο που να δείχνει ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που κάνει κουμάντο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το