Αθλητισμός

Επιλεκτικά παρατηρητές διαιτησίας ορίζει η ΕΠΣΘ – Μπάχαλο με τις αποφάσεις Καλόγηρου

kalogiros

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση της ΕΠΣ Θεσσαλίας να ορίσει παρατηρητή διαιτησίας μόνο στο ματς των Μικροθηβών με τον Απόλλωνα και όχι σ’ εκείνο της Αγχιάλου κόντρα στον Γ.Σ. Αλμυρού. Ο Θωμάς Σακαρίκος ορίστηκε στις Μικροθήβες και αξιολόγησε την τριάδα των Δημητριάδη, Καρακίτσου και Τριφωνίδη, ενώ στην Αγχίαλο κρίθηκε προτιμότερο να παραστεί μόνο ο πρόεδρος της ΤΕΔ/ΕΠΣΘ, Μίλτος Καλόγηρος. Για λόγους ισονομίας το καλύτερο θα ήταν να οριζόταν παρατηρητής διαιτησίας και στην άλλη αναμέτρηση, στην οποία, άλλωστε, κρινόταν η παραμονή στον 2ο όμιλο. Αντίθετα, στάλθηκαν παρατηρητές διαιτησίες σε αδιάφορα βαθμολογικά ματς, όπως στα Α.Ε. Διμηνίου-Αγ. Παρασκευή και Πηλέας-Σαρακηνός… Στην ερώτηση της «ΘτΔ» για ποιο λόγο συνέβη αυτό, τόσο ο Μίλτος Καλόγηρος, όσο και ο Γιάννης Κουζάκης, απάντησαν τα εξής:

Μ. Καλόγηρος, πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας: «Τι παραπάνω θα έκανε ο παρατηρητής; Δεν έγινε κάτι εκ του πονηρού».

Γ. Κουζάκης, αναπλ. Πρόεδρος ΤΕΔ/ΕΠΣΘ: «Η διαιτησία στο ματς Αγχίαλος-Γ.Σ. Αλμυρού ήταν άριστη και καμία ομάδα δεν αδικήθηκε. Δεν μας ζητήθηκε εγγράφως από κάποια ομάδα να παραστεί παρατηρητής διαιτησίας. Εάν ένα σωματείο αιτούνταν κάτι ανάλογο, τότε θα αναλάμβανε και τα έξοδα». Πάντως, σχετικά με το κόστος που επικαλέστηκε ο κ. Κουζάκης, πληροφορίες αναφέρουν ότι το εξοδολόγιο δεν ξεπερνά το ποσό των δέκα ευρώ…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το