Photo Gallery, Αθλητισμός

Ανοιχτά όλα τα θέματα στον Α.Σ. «Βόλος 2004»

Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Σ. «Βόλος 2004» ίσως να αγωνίστηκε φέτος για τελευταία φορά με την ονομασία αυτή διότι είναι πολύ πιθανό να απορροφηθεί από τον Α.Σ. «Ολυμπιακός Βόλου». Το βέβαιο είναι πως ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο θα ξεκινήσει μετά τις 13 Ιουνίου, ημέρα της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη, ενώ λόγω της κρίσης που επηρεάζει όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία ο προϋπολογισμός για τη σεζόν 2012-13 αναμένεται να είναι αρκετά μειωμένος σε σχέση με φέτος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη (13/6) θα γνωρίζουμε αν ο Α.Σ. «Βόλος 2004» θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών με την ίδια ονομασία ή αν θα αλλάξει σε «Ολυμπιακός Βόλου». Και αυτό γιατί τη συγκεκριμένη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, όπου ένα από τα θέματα συζήτησης θα είναι η απορρόφηση του Α.Σ. «Βόλος 2004».

Όπως είναι λογικό όλα τα θέματα της ομάδας έχουν μείνει στάσιμα, αλλά το βέβαιο είναι πως τη νέα περίοδο θα επιδιωχθεί η δημιουργία ενός πιο …οικονομικού ρόστερ, αφού η κρίση δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο το χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου. Μάλιστα ήδη αποτελούν παρελθόν οι Σέρβες Ντανιέλα Τραΐκοβιτς και Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, καθώς και η Ουγγαρέζα Τιμέα Γκαλ, ενώ ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση με την προπονήτρια Σουζάνα Στανόγεβιτς σχετικά με την παραμονή της ή όχι στην ομάδα, αφού η διοίκηση περιμένει τις αποφάσεις από τη συνέλευση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για να ξεκινήσει το σχεδιασμό για τη νέα περίοδο.

«Αυτή τη στιγμή είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε, αλλά όπως φαίνεται το μπάτζετ μας θα μειωθεί και μάλιστα σε μεγάλο ποσοστό, που ίσως φτάσει το 70% σε σχέση με τη φετινή χρονιά. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στο γυναικείο ποδόσφαιρο και μάλλον θα κάνουμε …στροφή στις υποδομές για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε» δήλωσε στη «Θ» ο ιδρυτής και υπεύθυνος της ομάδας του Α.Σ. «Βόλος 2004» κ. Δημήτρης Κλόντζας, που εκπροσώπησε τον σύλλογο και στη σύσκεψη των γυναικείων ομάδων της Α’ Εθνικής με τον υπεύθυνο της ΕΠΟ για το γυναικείο ποδόσφαιρο κ. Ιωάννη Καλύβα.

Εκεί αποφασίστηκε να συνεχιστεί σε έναν όμιλο η Α’ Εθνική με τους ιθύνοντες των συλλόγων να ζητούν οικονομική στήριξη από την Ομοσπονδία, κάτι το οποίο θα προκύψει μέσω των χορηγιών που θα αναζητήσει η ΕΠΟ. Επίσης από τον κ. Καλύβα τονίστηκε ότι έχει εκπονηθεί πρόγραμμα για την ανάπτυξη των Ακαδημιών από τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, αλλά δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες

Αγνοήθηκαν στις κλήσεις της Εθνικής

οι «ερυθρόλευκες»

Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Α’ Εθνική γυναικών. Φέτος κατέκτησε την 3η θέση, ενώ τις προηγούμενες τρεις χρονιές ερχόταν δεύτερος, αμφισβητώντας την κυριαρχία του μόνιμου πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ωστόσο, οι παίκτριες του βολιώτικου συγκροτήματος αγνοούνται συστηματικά στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας, τη στιγμή που καλούνται αθλήτριες ακόμη και από συλλόγους Β’ κατηγορίας, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τους πάντες στον σύλλογο.

Για το παιχνίδι με τη Ρωσία που θα διεξαχθεί στην πόλη Krasnoarmeysk το Σάββατο 16/6, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαγγέλης Κουτσάκης επέλεξε τις: Γιακουμάκη Ελένη (Χανιά), Μήτκου Μαρία (Άρης), Βλασιάδου Ειρήνη, Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Αδαμάκη Μαρία, Χαραλαμπίδου Ελένη, Παντελιάδου Δήμητρα, Αρβανιτάκη Ανθούλα, Δημητρίου Χαρούλα (ΠΑΟΚ), Κογγούλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ελπίδες Καρδίτσας), Μοσκοφίδου Βασιλική, Κακαμπούκη Ελένη (Οδυσσέας Γλυφάδας), Χατζήογλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Αναστασία (Αμαζόνες Δράμας), Ξέρα Ευφροσύνη, Σιδηρά Δανάη-Ελένη (Εργοτέλης), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Καλλιθέα).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το