Αθλητισμός

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ

Αντιμετωπίζει στις 18.00 στη Ρωσία την Ρούμπιν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ

 

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι με την Ρούμπιν Καζάν (18.00). Γεωργιάδης και Λαζάρ θα ξεκινήσουν βασικοί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις.

Την πρώτη, αλλά και τελευταία, προπόνηση στο γήπεδο «Τσεντράλνι» όπου θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση με την Ρουμπίν Καζάν πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Το ευχάριστο για τον Μπόλονι είναι πως είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του κάτι που κάνει πιο εύκολο το έργο του ως προς τον καταρτισμό της 11αδας. Ο Ρουμάνος, βέβαια, προβληματίζεται για τις αλλαγές στην ενδεκάδα και τους παίκτες που θα αντικαταστήσουν τους απόντες Γκαρσία και Σαλπιγγίδη. Οι Λάζαρ και Γεωργιάδης είναι πιθανοί υποψήφιοι να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» αναμένεται να ξεκινήσει με τους Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Έττο και αριστερά τον Λίνο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Κοντρέρας και Μαλεζάς. Αμυντικά χαφ οι Αρίας και Λαζάρ. Στα άκρα οι Γεωργιάδης και Βιερίνια. Στον άξονα εκτός από τον Φωτάκη την θέση διεκδικεί και Ίβιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης  Αθανασιάδης.

Ο Μπερντίγιεφ θα παρατάξει αύριο την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Ο Ριζίκοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι δύο στόπερ αναμένεται να είναι ο Μποκέτι και ο Νάβας. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να βρεθεί ο Κουζμίν και στο αριστερό ο Ανσάλντι.

Στον άξονα πιθανότατα θα είναι ο Νομπόα μαζί με τον Νάτσο και μπροστά τους η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού, ο Παραγουανός Βαλντέζ θα έχει ρόλο επιτελικού χαφ. Δεξιά αναμένεται να βρεθεί ο Τούρκος Καραντενίζ και αριστερά ένας εκ των Καλέσιν ή Ριαζάντσεφ. Στην κορυφή της επίθεσης, πιθανότατα θα είναι ο Ντιάντιουν.

 

Μπόλονι: Καλή

και η ισοπαλία

εκτός έδρας

Ο Λάζλο Μπόλονι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου τόνισε πως η ισοπαλία εκτός έδρας είναι ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει επιθετικά με στόχο τη νίκη. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

«Είναι το δεύτερο παιχνίδι για μας την ίδια εβδομάδα. Και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι είναι ιδιαίτερη εβδομάδα διότι έχουμε τρία ιδιαίτερα παιχνίδια και ταξίδια. Είμαι χαρούμενος που την παρούσα στιγμή δεν έχουμε τιμωρημένος ή τραυματίες. Εμείς ενδιαφερόμαστε κυρίως για τη δική μας αγωνιστική κατάσταση. Αυτήν τη στιγμή πρέπει να είμαστε παρόντες στη φυσική κατάσταση, να έχουμε λογική και δυναμική. Αυτή είναι η πιο σημαντική δουλειά που πρέπει να κάνουμε», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

Για τις απουσίες των Γκαρσία και Σαλπιγγίδη: «Ήδη μιλήσαμε για λογική. Ο Γκαρσία στις διακοπές έκανε εγχείριση. Ο Σαλπιγγίδης παίζει δύο χρόνια συνεχόμενα στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική, ενώ είχε και τραυματισμό. Αυτά μας κάνουν να έχουμε ένα ειδικό πρόγραμμα σε τέτοια ζητήματα. Μπορεί κι άλλοι παίκτες να χρειάζονται το ίδιο. Κατά δεύτερον είναι κι η κατάλληλη στιγμή για να δείξουν, οι παίκτες που θα αναπληρώσουν το κενό, ότι έχουν τις δυνατότητες για κάτι τέτοιο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ρίχνει το βάρος περισσότερο στο πρωτάθλημα: «Η πρώτη μου αντανακλαστική απάντηση είναι ότι δεν έχουν όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος την ίδια σημασία. Δεύτερον παίξαμε χωρίς αυτούς στο Όσλο (σ.σ.: ο Γκαρσία έπαιξε στο Όσλο και σκόραρε με απευθείας φάουλ) και εναντίον της Καρπάτι στην Ουκρανία. Γιατί να μην μπορέσουμε να το κάνουμε ξανά; Το συζητήσαμε μαζί τους. Είναι ώριμοι παίκτες και κατάλαβαν την επιλογή μου».

Για τον τρόπο παιχνιδιού των ρωσικών ομάδων: «Ξέρω κάποια πράγματα για το ρωσικό ποδόσφαιρο, τα περισσότερα από γνωστούς που έχουν δουλέψει εδώ. Η βασική διαφορά του περσινού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ σε σχέση με το αυριανό είναι ότι η θερμοκρασία ήταν πολύ χαμηλή τότε».

Για το αν η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα: «Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, αλλά κι η ισοπαλία είναι καλή σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα το υπέγραφα με τα δύο χέρια».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το