Τοπικά

43χρονος Βολιώτης έβαλε φωτιά στη μοτοσικλέτα 29χρονης λόγω ερωτικής απόρριψης

Φόβος και τρόμος είχε γίνει για την οικογένεια 29χρονης στον Βόλο ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος την απειλούσε επειδή δεν ανταποκρινόταν στα αισθήματά του, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να βάλει φωτιά στη μοτοσικλέτα της, αλλά και σε μοτοποδήλατο ιδιοκτησίας άλλου μέλους της οικογένειάς της.
Ο 43χρονος δράστης κατηγορούνταν για φθορά ξένης ιδιοκτησίας με φωτιά, αλλά και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας στη δεύτερη περίπτωση και καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, ενώ του δόθηκε και το δικαίωμα έφεσης.
Οι δύο υποθέσεις συγχωνεύτηκαν και δικάστηκαν μαζί, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την 1η Φεβρουαρίου 2019. Τότε ο 43χρονος κατηγορείται πως πήγε στο σπίτι της 29χρονης και χρησιμοποιώντας βενζίνη, έβαλε φωτιά στη μοτοσικλέτα της που την είχε σταθμευμένη μπροστά από την οικία της, προξενώντας ζημιές ύψους 500 ευρώ. Στην κατάθεσή της στο Δικαστήριο η κοπέλα, ανέφερε πως η πράξη του εκείνη την ημέρα δεν ήταν τυχαία, καθώς δύο ημέρες πριν της είχε στείλει γραπτό μήνυμα στο κινητό απειλώντας την ότι σκοπεύει να την ανατινάξει…
Κατόπιν στις 17 Μαρτίου του 2019 ξέσπασε φωτιά σε μοτοποδήλατο που ανήκε στην οικογένεια της 29χρονης, με αποτέλεσμα να καούν μέρος της σέλας και πλαστικά μέρη του δικύκλου. Καταθέτοντας στο Δικαστήριο η μητέρα της νεαρής, είπε πως φοβήθηκαν μήπως επεκταθεί η πυρκαγιά, αφού σε μια τέτοια περίπτωση κινδύνευαν να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους.
Ο 43χρονος φέρεται, επειδή η 29χρονη τον απέρριπτε ερωτικά, να της έστελνε στο κινητό της τηλέφωνο απειλητικά μηνύματα, ενώ αρκετές φορές την καλούσε απειλώντας τη πως θα την τιμωρήσει για την άρνησή της…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το