Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Αιμοδοσία στη μνήμη Παναγιώτη Αθανασίου

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν αύριο Τετάρτη ο ΓΣΒ «Η Νίκη» και η ΠΑΕ Νίκη, την οποία αφιερώνουν στη μνήμη του προέδρου της Λέσχης Ομίλου Φιλάθλων Νίκης Παναγιώτη Αθανασίου που έφυγε πριν λίγο διάστημα από τη ζωή. Για το θέμα αυτό από τις διοικήσεις Ερασιτεχνικής και ΠΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» και η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη του εκλιπόντα προέδρου του Ομίλου Φιλάθλων Νίκης, Παναγιώτη Αθανασίου αύριο Τετάρτη.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας, από τις 9 το πρωί, μέχρι και τη 1 το μεσημέρι. Καλούμε τους φιλάθλους μας, καθώς και όλους τους Βολιώτες, να παρευρεθούν και να συμμετάσχουν σε αυτή μας την πρωτοβουλία.

Για να δώσεις αίμα χρειάζεται: Να είσαι 18-65 ετών, να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα πριν την αιμοδοσία, να έχεις κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες και αν έχεις κάνει τατουάζ ή piercing, να έχουν παρέλθει 4 μήνες

Όσοι αιμοδότες έχουν εμβολιαστεί, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμών, μπορούν να αιμοδοτήσουν, εφόσον αισθάνονται καλά. Στην περίπτωση που μετά τον εμβολιασμό παρουσιαστούν ήπιες αντιδράσεις, μπορούν να προσφέρουν αίμα επτά ημέρες μετά την πάροδο των συμπτωμάτων. Σε περίπτωση νόσησης από τον κορωνοϊό, θα πρέπει να έχει παρέλθει τουλάχιστον ένας μήνας από την πλήρη ανάρρωση του ασθενούς. Τηλέφωνο πληροφοριών: 24210-58990».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το