Τοπικά

Οι συνταξιουχικές οργανώσεις “απαντούν” στο ασφαλιστικό με πανθεσσαλική συγκέντρωση στη Λάρισα

DSC07430

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα συνταξιουχικές οργανώσεις της Μαγνησίας με αφορμή την συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Λάρισα από συνταξιούχους όλης της Θεσσαλίας.
Οι συνταξιούχοι της Μαγνησίας κάλεσαν όλους τους συνταξιούχους να συμμετέχουν την αυριανή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας στις 10:30 το πρωί ενώ το λεωφορείο θα αναχωρήσει από το Βόλο για τη Λάρισα στις 9:00 το πρωί από το Δημαρχείο.
Ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμπόρων ανέφερε ότι η κυβέρνηση κατακρεουργεί τις συντάξεις και παρόλο που λέει ότι το ψαλίδι θα γίνει μόνο στους μεγαλοσυνταξιούχους, θα την πληρώσουν και οι μικροσυνταξιούχοι . «Ο αγώνας δεν είναι χαμένος. Χαμένος είναι ο αγώνας που δεν έχει γίνει. Μπορεί να μεγαλώσαμε αλλά δεν γεράσαμε», είπε ο πρόεδρος των συνταξιούχων εμπόρων.
«Τα νέα παιδιά που προσπαθούν να ανοίξουν ή να κρατήσουν μια επιχείρηση το κάνουν με δικά τους μέσα και η κυβέρνηση δεν τα στηρίζει» ανέφερε ο συνταξιούχος ΤΕΒΕ, ΤΣΑ Γιάννης Βλάσης προσθέτοντας ότι και ο ίδιος πλήρωνε πολλά για να πάρει καλή σύνταξη αλλά οι περικοπές που έχουν γίνει στη σύνταξή του φτάνουν τα 1.100 ευρώ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιώργος Ρούσσας χαρακτήρισε τον αγώνα ενάντια στο ασφαλιστικό ως αγώνα ζωής καθώς οι μεγαλύτεροι έχουν καθήκον να παραδώσουν ένα καλό ασφαλιστικό σύστημα στα παιδιά τους. «Η συγκέντρωση στη Λάρισα είναι ακόμα μια απάντηση ενάντια στο νομοσχέδιο. Να μην περάσει η αξιολόγηση γιατί θα είναι ταφόπλακα και θα καταστραφεί ότι φτιάχτηκε αυτά τα χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρούσσας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το