Τοπικά

Δύο τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό “Θ”

ekav

Μία γυναίκα τραυματίστηκε βαριά και μία άλλη ελαφρότερα σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στον κόμβο του Αλμυρού, στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης  και στο ρεύμα προς Αθήνα. Η μία γυναίκα 46 χρόνων, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, υπέστη κατάγματα και εισήχθη για νοσηλεία στην Ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου, ενώ η άλλη, πιθανότατα 36 χρόνων, υπέστη πολύ ελαφρά τραύματα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 5 περίπου το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες αιτία ήταν η σύγκρουση δύο ΙΧ επιβατικών οχημάτων και η εκτροπή ανατροπή του ενός από αυτά, στο οποίο και επέβαιναν οι δύο γυναίκες, η μία οδηγός και η άλλη συνοδηγός. Οι δύο γυναίκες είναι Βολιώτισσες.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε και μετέφερε τις τραυματισμένες γυναίκες στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το δεύτερο όχημα εξαφανίστηκε και από την Τροχαία αναζητείτο χθες το βράδυ.

Και στον περιφερειακό

Στο μεταξύ τύχη βουνό είχε νεαρός οδηγός χθες το μεσημέρι, όταν συγκρούστηκε με νταλίκα, που οδηγούσε μεσήλικας και μετέφερε δοχεία με ελιές. Το τροχαίο σημειώθηκε στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου,  στο ύψος του κόμβου Φυτόκου. Ο νεαρός οδηγός κινούνταν με το Ι.Χ.Ε. όχημα προς Φυτόκο, ενώ η νταλίκα κινούνταν με κατεύθυνση από Γορίτσα προς τον κόμβο Λαρίσης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο νεαρός οδηγός φέρεται να παραβίασε φωτεινό σηματοδότη, ενώ κατά δήλωσή του η νταλίκα είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Αποτέλεσμα ήταν τα δύο οχήματα να συγκρουστούν. Η κυκλοφορία διεξαγόταν για αρκετή ώρα με μεγάλη δυσκολία, καθώς στο δρόμο είχαν πέσει τα δοχεία  με τις ελιές. Μάλιστα χρειάστηκε και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, προκειμένου να πλύνει το δρόμο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το