Τοπικά

Πέρασε χθες βράδυ εν μέσω εντάσης ο προϋπολογισμός του Δήμου Λαρισαίων

dimotiko simvoulio larisa

Ψηφίστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο προϋπολογισμός του Δήμου Λαρισαίων για το 2016 μετά από μία έντονη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση καταψήφισε κατηγορώντας τον δήμαρχο, με εξαίρεση τον Κώστα Τζανακούλη. Ο τέως δήμαρχος και η παράταξή του ψήφισαν το τεχνικό κομμάτι του προϋπολογισμού, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το σχέδιο Καλογιάννη “δικό του”. Ιδιαίτερα σκληρή ήταν η στάση της παράταξης Καραλαριώτου, η οποία άσκησε δριμεία κριτική στον δήμαρχο καταψηφίζοντας τον προϋπολογισμό.
Παρά την κριτική που δέχθηκε πως ο προϋπολογισμός δεν περιλαμβάνει αναπτυξιακά έργα, ο Απόστολος Καλογιάννης υπεραμύνθηκε του έργου που έχει επιτελέσει τον πρώτο χρόνο της θητείας του, ανταποδίδοντας τα πυρά στην αντιπολίτευση την οποία κατηγόρησε για “μηδενιστική στάση η οποία προέρχεται από την αντιπολιτευτική στάση που θέλει να τηρήσει”.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος αποκάλυψε πως ήρθε η έγκριση του κονδυλίου ύψους 1,5 εκατ. ευρώ το οποίο θα αξιοποιηθεί για την ασφαλτόστρωση του οδικού δικτύου, που σε πολλά σημεία της πόλης είναι σε τραγική κατάσταση, ενώ έκανε λόγο πως ο Δήμος θα κυνηγήσει το νέο ΕΣΠΑ για το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Πηγή www.kosmoslarissa.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το