Photo Gallery, Αθλητισμός

Όλα ανοικτά στη Νίκη

Πολλά θέματα απασχολούν την «κυανόλευκη» ΠΑΕ

 

 

Μια ακόμη δύσκολη εβδομάδα περιμένει τη Νίκη. Όλα τα θέματα που την απασχολούν παραμένουν ανοικτά και η κατάσταση είναι ρευστή στο «κυανόλευκο στρατόπεδο». Γι’ αυτό το λόγο αναμένονται αντιδράσεις από τους οργανωμένους οπαδούς.

 


 

Οι μέρες περνούν, φτάσαμε στα μέσα του Ιουλίου και δεν άλλαξε τίποτα. Ακόμη συζητάμε για τα σκάνδαλα των στημένων αγώνων και των πλαστών φορολογικών ενημεροτήτων, όπου κι εκεί δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη.

Ο Στράτος Γιδόπουλος έχει προβεί σε κάποιες ενέργειες στην Αθήνα, αλλά ακόμη οι δύο υποθέσεις είναι ανοικτές. Η αθλητική δικαιοσύνη πασχίζει να βρει στοιχεία για να καθίσει τους ενόχους στο σκαμνί, αλλά η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί χρόνο.

Στη Νίκη, όμως, υπάρχει η πολυτέλεια να περιμένει; Μάλλον όχι καθώς υπάρχουν θέματα που απαιτούν λύση. Οι ποδοσφαιριστές ακόμη περιμένουν στο ακουστικό τους το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ οι οφειλές προς το πρόσωπό τους εξακολουθούν να υφίστανται.

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η πλειοψηφία των παικτών δεν έχει κάνει προσφυγή, αφού κι αυτή βλέπει ότι η κατάσταση μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξει. Ωστόσο θα επιθυμούσαν τουλάχιστον από τη διοίκηση της ΠΑΕ να τους καταβάλλει τα οφειλόμενα και μετά να δουν τι θα γίνει.

Όσο δεν συμβαίνει αυτό, τότε όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Κανείς δεν μπορεί να κακίσει έναν ποδοσφαιριστή που θα καταφύγει στην αθλητική δικαιοσύνη γιατί θέλει να διασφαλίσει τα χρήματά του. Άλλωστε όλοι τους είναι επαγγελματίες και με αυτά τα χρήματα ζουν τις οικογένειές τους.

Από την άλλη πλευρά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και με τους οπαδούς. Ήδη οι Οργανωμένοι (και ειδικά το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης») είναι αποφασισμένοι να προβούν σε κινητοποιήσεις, τις οποίες όμως ακόμη δεν έχουν συγκεκριμενοποιήσει. Αυτό θα γίνει μετά τη γενική συνέλευση που θα συγκαλέσουν, προκειμένου να έχουν και τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των μελών του συνδέσμου.

Άλλωστε είναι γνωστό πως το Blue Club έχει εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του προς τον Στράτο Γιδόπουλο και τους μετόχους της ΠΑΕ, καθώς βλέπει την ομάδα να παραμένει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και κανείς να μην νοιάζεται γι’ αυτήν. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβει και αν τελικά θα βοηθήσουν τη Νίκη να δει καλύτερες μέρες…

 

Ιστοσελίδα απέκτησε

η Ερασιτεχνική Νίκη

Ιστοσελίδα απέκτησε η Ερασιτεχνική Νίκη, η οποία έκανε έναρξη χθες Κυριακή. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του ΓΣΒ «Η Νίκη» εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε νέα τροχιά μπαίνει ο Γυμναστικός Σύλλογος «Νίκη Βόλου» με την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας του. Από την Κυριακή 24 Ιουλίου ξεκίνησε δοκιμαστικά η λειτουργία του www.nikivolou.gr. Μέσα από τις σελίδες του ο Σύλλογος έχει στόχο την κατά το δυνατόν πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τις δράσεις όλων των τμημάτων του. Μετά από μια δοκιμαστική περίοδο η ιστοσελίδα θα εμπλουτιστεί σταδιακά με νέες υπηρεσίες.

Παράλληλα εγκαινιάζεται ένας νέος δίαυλος στην επικοινωνία με τον Τύπο αλλά και τους φιλάθλους πιο άμεσος και σύγχρονος, όπως επιβάλλει η εποχή μας. Η Νίκη αποτελεί ένα από τα δυναμικότερα επαρχιακά ερασιτεχνικά σωματεία και αυτή τη δυναμική φιλοδοξεί να αναδείξει μέσω διαδικτύου. Με δεδομένη την αγάπη του κόσμου για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου είμαστε σίγουροι ότι θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια και θα συμβάλει στην επιτυχία της».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το