Αθλητισμός

Χωρίς προβλήματα η Νίκη υποδέχεται αύριο την Παναχαϊκή στο Πανθεσσαλικό

Στη Νίκη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εν όψει του αυριανού αγώνα με την Παναχαϊκή

 

Πανέτοιμη για τον αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή είναι η Νίκη. Ο Στέλιος Μανωλάς δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για το ποιους θα χρησιμοποιήσει. «Βρίσκομαι σε μεγάλη ομάδα. Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου» δήλωσε ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ Ανδρέας Πάτσης.

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα η Νίκη συνέχισε και χθες την προετοιμασία της για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Ο Στέλιος Μανωλάς και ο συνεργάτης του Λεωνίδας Μπίλης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζουν όλους τους ποδοσφαιριστές και ήδη καταστρώνουν τα πλάνα τους απερίσπαστοι.

Μάλιστα η τεχνική ηγεσία έχει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο», γιατί δεν ξέρει ποιους πρέπει να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Στις προπονήσεις υπάρχει έντονος συναγωνισμός δημιουργώντας έτσι στον κ. Μανωλά …προβληματισμό για την αρχική ενδεκάδα.

Από τη μια μεριά υπάρχει η σκέψη να διατηρηθεί το σχήμα με το οποίο η Νίκη ξεκίνησε τους δύο τελευταίους της αγώνες. Πράγματι με τον Παναιτωλικό ήταν …ισοπεδωτική σαρώνοντας την ομάδα του Αγρινίου με το εμφατικό 3-0, ενώ στις Σέρρες άγγιξε το «διπλό», αλλά δέχθηκε την ισοφάριση στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Από την άλλη μεριά, όμως, ο Άλαν Λαλίν στις τελευταίες προπονήσεις παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος. Ο άσος από την Ονδούρα δείχνει να εγκλιματίζεται ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και κάνει τον Στέλιο Μανωλά να σκέφτεται να τον τοποθετήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να «θυσιαστεί» ένας ποδοσφαιριστής. Εφόσον ξεκινήσει ο Λαλίν, τότε το πιθανότερο είναι να μείνει στον πάγκο ο Κώστας Φλίγκος, ο οποίος μάλιστα αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση ενάντια στον Εθνικό Γαζώρου.

Πάντως η τεχνική ηγεσία κρατά κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά τα σχέδιά της για τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των «κυανολεύκων» με μία ακόμη προπόνηση, ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η σύνθεση της αποστολής.

Τέλος, όσον αφορά τους φιλάθλους επικρατεί συναγερμός στις τάξεις τους. Αυτό φανερώνει ότι την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό οι οπαδοί της Νίκης θα δώσουν μαζικό «παρών» με σκοπό να ωθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια ακόμη επιτυχία στο πρωτάθλημα.

Πάτσης: Βρίσκομαι σε μεγάλη ομάδα

Στον Blue Star φιλοξενήθηκε χθες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Ανδρέας Πάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε στα ζητήματα που αφορούν τη Νϊκη. Ο μεγαλομέτοχος των «κυανολεύκων» μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τα παλιά χρέη: «Οι προσφυγές είναι πολλές και δυστυχώς κανείς δεν έχει διάθεση να κάνει διακανονισμό. Για παράδειγμα ο Αλεξίου και το Χάνι του Ζήση την τελευταία στιγμή δεν δέχθηκαν διακανονισμό και θέλουν όλα τα λεφτά ακατέβατα. Μάλιστα ο πρώτος μας παρουσίασε και συναλλαγματικές ύψους 30.000 ευρώ. Επίσης ο Μπουσινάκης απαιτεί άμεσα 30.000 ευρώ. Επιπλέον έχουμε τις νέες προσφυγές από Γιάκομπ και Μκρτσιαν, ενώ υπάρχουν και οι οφειλές προς δημόσιο και εφορία».

Για τους παίκτες που έφυγαν: «Με τον Μήτση είχε γίνει μια συζήτηση και του είπαμε ότι ήταν ειλημμένη η απόφαση να αποχωρήσει, όπερ και εγένετο. Όσοι παίκτες φεύγουν τον Ιανουάριο από μια ομάδα συνήθως ζητούν τα λεφτά όλου του έτους με τη δικαιολογία ότι δεν έχουν χρόνο να βρουν άλλη ποδοσφαιρική στέγη. Εμείς, όμως, όσους αποχώρησαν τους είχαμε ειδοποιήσει από την αρχή του Δεκεμβρίου ότι δεν υπολογίζονται και πρέπει να λύσουν το συμβόλαιό τους. Έτσι είχαν τον απαιτούμενο χρόνο να βρουν ομάδα».

Για τον Τάσο Κυριάκο: «Ακούστηκε για τον Κυριάκο ότι θα έφευγε. Αυτό δεν ισχύει. Μάλιστα ο Τάσος ήταν εκείνος που μεσολάβησε για να υπογράψει ο Κοντοδήμος στη Νίκη. Απ’ αυτό φαίνεται πόσο ευχαριστημένος είναι στην ομάδα μας και επειδή τον εκτιμάμε πολύ χρίστηκε αρχηγός».

Για τις προτάσεις σε παίκτες της Νίκης: «Συγκεκριμένα είχαμε προτάσεις για τέσσερις παίκτες μας, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω τα ονόματά τους. Δεν μπήκαμε καν σε διαδικασία να συζητήσουμε για οικονομικά ανταλλάγματα, γιατί δεν θέλουμε να χαλάσουμε τη χημεία της ομάδας. Πάντως ουδείς ζήτησε να φύγει».

Για το αν θα γίνει κάποια μεταγραφή ακόμη: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα στο ποδόσφαιρο ό,τι και να κάνεις, πάντα οι φίλαθλοι θα θέλουν κάτι καλύτερο. Εμείς δεν λειτουργούμε μ’ αυτόν τον τρόπο. Κάναμε μεταγραφές, ενώ δοκιμάσαμε και νεαρούς παίκτες, μερικούς από τους οποίους αποκτήσαμε. Δεχόμαστε πολλά τηλεφωνήματα από μάνατζερ. Εάν μέχρι το τέλος του μήνα προκύψει κάτι αξιόλογο, που μπορεί να κάνει τη διαφορά ουσιαστικά και όχι μόνο με το όνομά του, τότε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για μια ακόμη μεταγραφή».

Για τις σχέσεις του με την Ερασιτεχνική Νίκη: «Σέβομαι την ιδέα της Ερασιτεχνικής γιατί αποτελεί τον θεματοφύλακα του συλλόγου. Μπορεί να έχω διαφωνίες, αλλά αφορά συγκεκριμένα πρόσωπα και σε καμία περίπτωση δεν απαξιώνω την Ερασιτεχνική».

Για τους φιλάθλους: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου τόσο άνθρωποι όσο και ως ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια οι φίλαθλοι έχουν δει πολλά. Πλέον η Νίκη «απασχολεί» όλη την Ελλάδα. Πρόσφατα ο OTE TV έκανε αφιέρωμα στην ομάδα μας και τη χαρακτήρισε «θαύμα», μια και έχει πολύ καλή πορεία παρά τα πολλά προβλήματα. Ο κόσμος να είναι περήφανος για τη Νίκη. Με συγκινεί πολύ ένα σύνθημα που φωνάζουν οι φίλαθλοι, το οποίο λέει ότι θέλει να δει την ομάδα στην Α’ Εθνική, αλλά δεν συμβεί αυτό δεν τον απασχολεί. Απ’ αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο πολύ αγαπούν τη Νίκη. Άλλωστε και οι παίκτες ήρθαν εδώ για τους φιλάθλους που δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που είναι άρτιες.

Για τα συναισθήματά του για τη Νίκη: «Μιλάμε για μια μεγάλη ομάδα. Παρότι πέρασε μια περίοδο απαξίωσης ο κόσμος δεν την εγκατέλειψε. Αυτό μου δίνει κίνητρο για να υπερνικήσω τις δυσκολίες. Για να είμαι ειλικρινής αν δεν βρισκόμουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπως η Νίκη, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω…».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το