Photo Gallery, Αθλητισμός

Φιλική νίκη του Ρήγα Φεραίου

Θετικό κρίνεται το πρώτο τεστ για τον Ρήγα Φεραίο που κέρδισε στο γήπεδο του Αερινού τον Ηρακλή Βόλου με 7-0. Φυσικά εκείνο που ικανοποίησε τον τεχνικό των Βελεστινιωτών Λάκη Μπακάλη δεν ήταν τόσο το ευρύ σκορ, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, αλλά το γεγονός ότι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ακολούθησαν τις εντολές του και έδειξαν μεγάλη όρεξη, παρά την καταρρακτώδη βροχή που έπεφτε.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Ρήγας παρατάχθηκε με πολλές απουσίες αφού απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Μιχολίτσης, Χατζής, Γούτσιος, Μπίκας, Σφυρής, Κουντούρης, Γάρος, Μπλέτσας. Έτσι κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Τσουμπέκος, στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν ο Χατζηαθανασίου και στο αριστερό ο Γουτούλης, ενώ ο Βουραζέρης με τον Σπαθή ήταν οι δύο στόπερ. Ο 15χρονος Ρέβης με τους Ρηγίνο και Σ. Μπακάλη ήταν στη μεσαία γραμμή, ενώ στην επίθεση ο Πάσχος τοποθετήθηκε στην κορυφή, ο νεοαποκτηθείς Γκοντόλος δεξιά και ο Β. Ντόντος αριστερά.

Στην επανάληψη έπαιξαν άλλοι επτά παίκτες. Μεταξύ αυτών οι Τσουκάλης και Κολημήτρας που μετέχουν στην προετοιμασία του Ρήγα, καθώς και οι Ζόμπορας και Γκάλιος που πέρυσι ανήκαν στην Κυψέλη και σε ομάδα της Κοζάνης αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε στο 7’ ο Βαλάντης Ντόντος που δέχθηκε τη μπαλιά του Σπαθή και «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 15’ ο Σ. Μπακάλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρηγίνος με κεφαλιά έγραψε το 2-0. Στο 22’ σημειώθηκε το τρίτο γκολ του Ρήγα με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του σπεσιαλίστα Χρήστου Σπαθή, ο οποίος δημιούργησε και το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Ήταν στο 33’ όταν με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Γκοντόλο που με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου. Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 5-0 όταν ο Μάνος Πάσχος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 6-0 σημειώθηκε στο 48’ όταν ο Τσουκάλης τροφοδότησε τον Γκοντόλο που σκόραρε ξανά με πλασέ, ενώ το 7-0 έγινε στο 65’ από τον Κολημήτρα.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος, Χατζηαθανασίου, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Ρέβης, Ρηγίνος, Σ. Μπακάλης, Γκοντόλος, Β. Ντόντος, Πάσχος. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Τσουκάλης, Κολημήτρας, Ζόμπορας, Γκάλιος, Ποτόμι, Κατσίκης και Κουλόλι.

* Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Ρήγα θα είναι το επόμενο Σάββατο 18 Αυγούστου, παίζοντας εκτός έδρας με τον Αμπελωνιακό, ενώ στις 22 Αυγούστου θα υποδεχθεί τον Αχιλλέα Δομοκού. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το