Photo Gallery, Αθλητισμός

Περαιτέρω ενίσχυση για Ολυμπιακό Β.

Αποκτήθηκαν οι Ανέτε, Μπάγιτς, Γόγολος, Λιαπάκης και Γουσούλης 

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοίνωσε χθες την απόκτηση πέντε ακόμη παικτών «γεμίζοντας» ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας εν όψει της επικείμενης συμμετοχής της στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρόκειται για τον Ισπανό Αντόνιο Σάλας Κουίντα Ανέτε, τον Βόσνιο Ντέλιμιρ Μπάγιτς και τους Σπύρο Γόγολο, Μανώλη Λιαπάκη και Ευθύμη Γουσούλη. Πλέον το «ερυθρόλευκο» ρόστερ αριθμεί 21 ποδοσφαιριστές, αφού στους 15 νεοαποκτηθέντες εντάχθηκαν και έξι παίκτες που τη σεζόν 2010-11 ανήκαν στην ομάδων Νέων (Κ20) του συλλόγου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού έφτασαν τα 15 τον αριθμό, αφού χθες άλλοι πέντε «ντύθηκαν» στα ερυθρόλευκα. Ο λόγος για τον Βόσνιο Ντέλιμιρ Μπάγιτς, τον Ισπανό Αντόνιο Σάλας Κουίντα Ανέτε, και τους Μανώλη Λιαπάκη, Ευθύμη Γουσούλη και Σπύρο Γόγολο. Οι τέσσερις πρώτοι συμφώνησαν για συμβόλαιο δύο ετών και ο τελευταίος για ένα χρόνο.

Ο Ντέλιμιρ Μπάγιτς γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1983 και είναι στόπερ. Πρώτη του ομάδα ήταν η Ράντνικ Μπιέλινα, ενώ το 2007 μετεγράφη στη Βελέζ Μόσταρ. Τις επόμενες δύο χρονιές έπαιξε στη Ζελέζνιτσαρ του Σεράγεβο, ενώ τη σεζόν 2010-11 ξενιτεύτηκε για την Νασάι Μασανταράν, ομάδα του Ιράν. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια του Παγκύπριου πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Ο Αντόνιο Ανέτε είναι 27χρονών και παίζει στη θέση του σέντερ φορ. Τα προηγούμενα δύο χρόνια ανήκε στη Θέουτα, ομάδα της Β’ κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Κόρια, Σαν Ρόκε Ντε Λέπε και Ρεάλ Χαέν, που μετείχαν σε μικρότερες κατηγορίες.

Ο 28χρονος (γεννήθηκε στις 11/6/1984) στόπερ  Μανώλης Λιαπάκης έχει ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-10 και είχε βοηθήσει σημαντικά στην άνοδο της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ με 14 συμμετοχές και δύο γκολ. Επίσης έχει αγωνιστεί στους Παναχαϊκή, Αιγάλεω, ΠΑΣ Γιάννινα, Θρασύβουλο, Ξάνθη, ΟΦΗ και Πανθρακικός. Συνολικά σε Α’ και Β’ Εθνική έχει 144 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα.

Ο Σπύρος Γόγολος γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1978 στην Κέρκυρα και είναι κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα της γενέτειράς του, τον Α.Ο. Κέρκυρα και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Καλλιθέας, του Πανιωνίου, του Άρη Θεσσαλονίκης και του ΠΑΣ Γιάννινα. Στα μέσα της περιόδου 2009-10 πήγε στην Κύπρο για λογαριασμό του Ερμή Αραδίππου, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν ο Αγροτικός Αστέρας. Πέρυσι ξανάπαιξε στην Κύπρο με την Αναγέννηση Δερύνειας.

Στην Ελλάδα μετρά 293 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ στην Κύπρο έχει 36 εμφανίσεις.

Ο Ευθύμης Γουσούλης είναι γνώριμος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού από τη θητεία του στην ομάδα την περίοδο 2008-09, όπου έκανε 17 συμμετοχές. Ο 28χρονος (γεννήθηκε στις 29-12-1984) αριστερός οπισθοφύλακας έχει ακόμη αγωνιστεί στους Μαρκό, Πανιώνιο, Καλλιθέα, Πιερικό και Εθνικό Αστέρα. Στις Εθνικές κατηγορίες έχει 69 συμμετοχές.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν αποκτηθεί ο Ουρουγουανός Λουίς Εστέμπαν Ογιαρμπίντε Μιράντα, οι Αργεντινοί Ματίας Άριελ Μπολάτι, Κριστιάν Χαβιέ Ντεβάλις, Αλεσάντρο Ματίας Κάσκιο, ο Ισπανός Χοσέ Μανουέλ Ρόκα και οι Έλληνες Βαγγέλης Στουρνάρας, Βαγγέλης Γκότοβος, Άγγελος Σταυράκης, Στέλιος Ανδρίκος και Παναγιώτης Κατσιαρός.

Επίσης στην ομάδα εντάχθηκα και έξι νεαροί που την περίοδο 2010-11 ανήκαν στην ομάδα Νέων (Κ20) του συλλόγου. Ο λόγος για τους Γιώργο Αβδελά, Δημήτρη, Κόμνο, Άγγελο Κολημήτρα, Θανάση Μπόρα, Γιώργο Ναουμίδη και Νίκο Κοτζαθανάση.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το