Αθλητισμός

Πρώτο δείγμα θετικό για Νίκη

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα για τη Νίκη. Στο «παρθενικό» της φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι, οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν 2-0 της Καλλονής πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Οι Κώστας Φλίγκος (63’) και Γιώργος Λαζαρίδης (87’) ήταν οι σκόρερ της βολιώτικης ομάδας. Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στη Νίκη.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα για τη φετινή χρονιά έδωσε χθες η Νίκη, η οποία επικράτησε με 2-0 της Καλλονής στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη είχε πολύ καλή απόδοση και έφτασε δίκαια στη νίκη χάρη σε τέρματα των Κώστα Φλίγκου (63’) και Γιώργου Λαζαρίδη (87’).

Το ματς διεξήχθη στο κέντρο προετοιμασίας στο Καρπενήσι και έγινε μετά από αρκετή …περιπέτεια. Κι αυτό γιατί αρχικά είχε προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο λίγο πριν τη σέντρα ξέσπασε καταρρακτώδη βροχή, η οποία σταμάτησε λίγο πριν τις 6.30 μ.μ (ώρα έναρξης), αλλά το κακό ήδη είχε γίνει. Ο αγωνιστικός χώρος είχε συγκεντρώσει αρκετή ποσότητα νερού σε πολλά σημεία, με συνέπεια οι δύο ομάδες να αποφασίσουν την αναβολή του.

Χθες ο καιρός ήταν σαφώς καλύτερος, ενώ το τερέν στέγνωσε από τα νερά, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η τέλεση της αναμέτρησης, κάτι που ήθελαν πολύ οι προπονητές και των δύο ομάδων.

Στον αγωνιστικό τομέα η Νίκη ήταν ανώτερη και ιδίως στο δεύτερο μέρος απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το συγκρότημα του Παντελή Αμανατίδη δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα στο 4ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, οι αμυνόμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν την μπάλα, με τον Βέρτζο να πιάνει θεαματικό «ψαλίδι» το οποίο έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στη συνέχεια η Καλλονή φάνηκε πιο απειλητική. Έτσι στο 10’ φάουλ του Λεοζίνιο πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ, ενώ στο 15’ ο Μανουσάκης επιχείρησε σέντρα και ο Μανούσος με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την εστία. Επίσης στο 22’ ο Βούρας βγήκε αρκετά μέτρα από την εστία του και απέκρουσε με τα πόδια πριν γίνει απειλητικός ο Μανουσάκης.

Μετά το 30’ η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της με τον Σκούφαλη να πρωταγωνιστεί σε δύο πολύ καλές στιγμές για την ομάδα του. Πρώτα στο 31’ ο Σκούφαλης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στον Τραορέ. Στο επόμενο λεπτό ο έμπειρος εξτρέμ στάθηκε άτυχος, όταν εξαπέλυσε «κεραυνό» αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 35’ μακρινό φάουλ του Κυριάκου δεν ανησύχησε τον Σωτηρίου, ο οποίος στο επόμενο λεπτό υπέπεσε σε λάθος. Ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί ο Σκούφαλης, το σουτ του οποίου κόντραρε σε σώμα αμυνομένου καταλήγοντας κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Περικλής Αμανατίδης άλλαξε την ομάδα κατά 9/11, καθώς μόνο οι Ψιάνος και Ριζογιάννης έμειναν από την αρχική ενδεκάδα, οι οποίοι στο 73’ αντικαταστάθηκαν από τους Γεωργαντζή και Μπέκα . Η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 63’. Ο υπό δοκιμήν Μπέκα εκτέλεσε κόρνερ, ο Φλίγκος μέσα στην περιοχή στόπαρε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα (1-0).

Το βολιώτικο συγκρότημα θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 80’. Ο Μπέκα εκτέλεσε με ωραίο τρόπο ένα φάουλ, ο Χάμος προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε σωτήρια. Επίσης στο 85’ ο Φλίγκος έκανε ωραία ενέργεια από τα δεξιά και «έβγαλε» τη σέντρα, αλλά ο Σούφλας δεν μπόρεσε να πιάσει κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε για τη Νίκη στο 87’. Ο νεαρός Γεωργαντζής πραγματοποίησε εντυπωσιακή προσπάθεια από τα δεξιά και την κατάλληλη στιγμή «γύρισε» στον επερχόμενο Λαζαρίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το τελικό 2-0.

ΝΙΚΗ (Α’ μέρος): Βούρας, Ψιάνος, Μήτσης, Καρατζάς, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Κυριάκος, Ρόππας, Σκούφαλης, Τάντιτς, Ουέλινγκτον.

ΝΙΚΗ (Β’ μέρος): Καρακούτσης, Ψιάνος (60’ Γεωργαντζής), Παπαδόπουλος, Μκρτσιαν, Χολέβας, Ριζογιάννης (60’ Μπέκα), Αργύρης, Χάμος, Λαζαρίδης, Σούφλας, Φλίγκος.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Μάππας (32’ Σωτηρίου), Χωριανόπουλος, Κώτσιος, Τραορέ, Σερφά, Γκονσάλες, Kριπιντήρης, Μαρσέλο, Μανουσάκης, Μανούσος, Λεοζίνιο. Μπουρούς, Γάλας, Ντάμπος, Βαλλιός, Βλαστέλλης, Χατζόπουλος.

 

Στο Καρπενήσι ο Σαμαράς

Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Δημήτρης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη. Ο Σαμαράς γεννήθηκε στις 3/6/1978 και κατά σειρά έπαιξε σε Αργοναύτη Ανθόκηπων, Παύλο Μελά, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Σιδηρόκαστρο, Δόξα Δράμας και Βέροια, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη και ο Δημήτρης Σαμαράς φέρεται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές. Αν όλα πάνε καλά η μεταγραφή θα ανακοινωθεί επίσημα ακόμη και σήμερα.

Επίσης χθες ακούστηκε για τη βολιώτικη ομάδα και ο Στάθης Καραμαλίκης. Ο ικανός επιθετικός έλυσε απρόσμενα το συμβόλαιό του με την ΑΕ Πάφου (το οποίο είχε υπογράψει τον Ιούλιο)  και είναι ελεύθερος να μετακινηθεί σε όποια ομάδα επιθυμεί.

 

Τα εισιτήρια διαρκείας

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας  για τους φίλους της Νίκης. Τα νέα μπλοκ είναι τα Gold στα 400 ευρώ, τα Silver στα 250 ευρώ, τα Basic στα 200 ευρώ, τα Blue στα 120 ευρώ και τα Economy που ορίστηκαν στα 80 και 50 ευρώ κατά περίπτωση. Επίσης θα υπάρχουν 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ και Οικογενειακό εισιτήριο.

Αιτήσεις για εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν στα γραφεία του γηπέδου «Παντελής Μαγουλάς» καθημερινά 09.00-15.00 και 18.00-21.00, καθώς και το Σάββατο από 09.00-14.00. Υπεύθυνος ορίστηκε ο κ. Μ. Κουρίδης.

Αναλυτικά οι τιμές και ορισμένες χρήσιμες πληροφορίες:

-400 ευρώ (Gold) για τις θύρες 21, 22 (VIP), ενώ προβλέπεται και δωρεάν πάρκινγκ.

-250 ευρώ (Silver) για τις θύρες 18, 19 και 24, 25.

-200 ευρώ (Basic) για τις θύρες 13-16 και 27-30.

-120 ευρώ (Blue) για τις θύρες 43-56.

-80 ευρώ για φοιτητές, στρατιώτες, άνεργους και συνταξιούχους για τις θύρες 1-12.

-50 ευρώ για μαθητές από 12 έως 18 ετών για τις θύρες 1-12.

Οι 56 δωρεάν θέσεις για ΑμεΑ θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας για τις θύρες 13-16, 18, 19, 24, 25, 27-30.

Επίσης θα ισχύσουν και Οικογενειακά εισιτήρια που χωρίζονται σε τέσσερις κατηγορίες ως εξής:

Α. 1 αντρικό + 1 παιδικό: -50% για παιδιά έως 12 ετών.

Β. 1 αντρικό + 1 γυναικείο: -30% στο γυναικείο.

Γ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 1 παιδικό: το παιδικό δωρεάν.

Δ. 1 αντρικό + 1 γυναικείο + 2 παιδικά: το 1ο παιδικό δωρεάν, το 2ο -50%.

Επίσης από την ΠΑΕ επισημαίνονται τα κάτωθι:

1.Τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ισχύουν για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της Football League και τους αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος.

2.Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους απαιτείται η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.

3.Για την έκδοση φοιτητικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση του φοιτητικού πάσο.

4.Για την έκδοση στρατιωτικού εισιτηρίου διαρκείας, απαιτείται η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας.

5.Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας για ανέργους, απαιτείται η προσκόμιση θεωρημένης κάρτας ανεργίας.

6.Τα εισιτήρια διαρκείας για συνταξιούχους αφορούν στις ηλικίες 65 και άνω (γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1947 και έπειτα), και για την έκδοσή τους απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

7.Δικαίωμα έκδοσης μαθητικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/1994 έως την 31/8/2000. Για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας.

8.Η έκπτωση -50% στο παιδικό εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου και για την έκδοσή του απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης. Δικαίωμα έκδοσης παιδικού εισιτηρίου διαρκείας έχουν οι γεννηθέντες/γεννηθείσες από την 1/9/2000 κι έπειτα. Για την έκδοση παιδικού εισιτηρίου απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός τουλάχιστον κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

9.Η έκπτωση -30% στο γυναικείο εισιτήριο διαρκείας αφορά στην κανονική τιμή του εισιτηρίου, και για την έκδοσή του απαιτείται η ταυτόχρονη αγορά ενός κανονικού εισιτηρίου για την ίδια θύρα.

 

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το