Αθλητισμός

Το τρίτο ημίχρονο στο Πανθεσσαλικό


Φωτό: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ

* ΔΥΟ ώρες πριν τον αγώνα αναχώρησε για το Στάδιο η αποστολή του Ολυμπιακού Β. από το ξενοδοχείο Valis στην Αγριά το λεωφορείο με την αποστολή του Ολυμπιακού Β. Αν και έφτασε πολύ νωρίς στο γήπεδο, η ομάδα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από εκατοντάδες φιλάθλους που ήδη είχαν φτάσει στο Πανθεσσαλικό.

* Ο Τάσος Κάκος χθες το πρωί, δήλωσε ξαφνικά κώλυμα και στη θέση του ορίστηκε άμεσα ο τέταρτος διαιτητής Χαραλαμπίδης. Μέσα σε λίγες ώρες η κατάσταση άλλαξε και πάλι και ο Κάκος έδωσε κανονικά το παρών. Τι έγινε στο μεταξύ; Δεν βάζουμε το χέρι μας στο …Ευαγγέλιο.

* ΟΤΑΝ ολοκληρώθηκε το ζέσταμα και οι ποδοσφαιριστές επέστρεφαν στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες, στη φυσούνα στεκόταν ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συνομίλησε με κάθε «ερυθρόλευκο» ξεχωριστά, θέλοντας να τους εμψυχώσει.

* ΦΟΒΕΡΗ ήταν η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πάνω από 15.000 φίλαθλοι από κάθε γωνιά της Μαγνησίας που βρέθηκαν χθες στο Πανθεσσαλικό για να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για πρόκριση στον τελικό. Οι Βολιώτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, αποδεικνύοντας πως ξέρουν να εκτιμούν και να επιβραβεύουν τις καλές προσπάθειες. Άλλωστε, μέρα σαν τη χθεσινή δεν έχει ξαναζήσει ποτέ στην ιστορία του το βολιώτικο ποδόσφαιρο.

* ΙΣΧΥΡΗ παρουσία είχε χθες στο Πανθεσσαλικό η Δημοτική Αρχή Βόλου. Ανάμεσα στους θεατές διακρίναμε τον Δήμαρχο Βόλου κ. Πάνο Σκοτινιώτη τους αντιδημάρχους κ. κ. Νατάσα Οικονόμου, Απόστολο Παντσά και Γιάννη Καουνά, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Δημήτρη Δερβένη και Σούλα Μπαρτζιώκα, τον γενικό γραμματέα του Δήμου κ. Σωτήρη Κυριάκο.  Ήταν επίσης, ο τ. υφυπουργός κ. Λεωνίδας Τζανής, ο τ. Δήμαρχος Βόλου κ. Κυριάκος Μήτρου.

* Ο ΣΤΑΘΗΣ ΡΟΚΑΣ ήταν χθες ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που έχει παίξει και στα έξι παιχνίδια κυπέλλου του Ολυμπιακού Β.  Ο ικανός μεσοαμυντικός έχει επίσης αγωνιστεί στα 23 από τα 26 παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στη Σούπερ Λίγκα. Ο Ρόκας αποτελεί πολύτιμο «εργαλείο» στη φετινή «μηχανή» του Ολυμπιακού Β.

* ΛΙΓΕΣ ώρες πριν το χθεσινό ημιτελικό πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών επιμορφωτική ημερίδα από τον ΠΣΑΤ, με θέμα τους κανονισμούς διαιτησίας ποδοσφαίρου και ομιλητή τον Πλάτωνα Μποζατζίδη, καθηγητή διαιτησίας της ΕΠΟ. Αθλητικοί Συντάκτες από Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα, εκπρόσωποι της ΕΠΣΘ, των διαιτητών και των προπονητών, είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν πάνω σε ειδικά θέματα που άπτονται της διαιτησίας. Άλλωστε οι Αθλητικοί Συντάκτες είναι αυτοί που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη πάνω σε αθλητικά θέματα και οφείλουν να γνωρίζουν, προκειμένου να μην παραπληροφορούν.

* «ΜΑΤ» έκανε ο Γιώργος Δώνης στον Μάκη Κατσαβάκη με τις αλλαγές του. Ειδικά, ο Τάτος που μπήκε στη θέση του Μπρίτο, «έδεσε» το κέντρο, ενώ η αλλαγή του Καμαρά με τον Αναστασάκο, έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του Περιστερίου.

* ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ από τον Ολυμπιακό Β. ήταν ο Ατρόμητος χθες, ειδικά στο β’ μέρος, χάνοντας ευκαιρίες που …δεν χάνονται. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός Β. δεν είχε καμιά σχέση με την ομάδα που βλέπαμε στο πρόσφατο παρελθόν.

* ΙΠΠΟΤΙΚΑ χειροκρότησαν οι Βολιώτες φίλαθλοι τους παίκτες του Ατρομήτου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα. Οι Περιστεριώτες στάθηκαν και τους ανταπέδωσαν το χειροκρότημα. Φυσικά, χειροκρότησαν και τους παίκτες του Ολυμπιακού Β. για όλη τη φετινή τους πορεία. Στιγμές που προάγουν πράγματι το αθλητικό πνεύμα.

* ΑΝΤΙΘΕΤΑ, αποδοκιμάστηκε κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο ο Μάκης Κατσαβάκης. Φίλαθλοι φώναξαν το όνομα του Σάκη Τσιώλη, γεγονός που εξόργισε τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος πήδησε τα κάγκελα και έσπευσε να τους ζητήσει το λόγο, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις. Ορισμένοι του απάντησαν ανάλογα σε έντονο ύφος, ενώ άλλοι πήραν με το μέρος του.

* «ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ στη ζωή του πατέρα μου που περνά δύσκολες στιγμές πως στη νέα περίοδο δεν θα είμαι στο Βόλο», δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος, αμέσως μετά το επεισόδιο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και αποχώρησε από το Πανθεσσαλικό . Εν αναμονή εξελίξεων στον Ολυμπιακό Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το