Photo Gallery, Αθλητισμός

«Συναγερμός» στη Νίκη

Συναγερμός έχει σημάνει στο στρατόπεδο της Νίκης για το αυριανό πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών στο Πανθεσσαλικό στάδιο, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League. Οι «κυανόλευκοι», θέλοντας να βρεθούν ξανά μέσα στην πρώτη τριάδα, χρειάζονται το «τρίποντο» απέναντι σε μία ομάδα που συμπλήρωσε 18 παιχνίδια αήττητη. Στο πλευρό τους αναμένεται να έχουν χιλιάδες φιλάθλους, κάτι που φαίνεται από τη μεγάλη κινητοποίηση που επικρατεί στις τάξεις τους.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Στην φετινή πρεμιέρα της Football League η Νίκη είχε περάσει με σχετική άνεση από τα Ψαχνά επικρατώντας 3-1 του τοπικού Ηρακλή και κάτι ανάλογο θα επιδιώξει και στο αυριανό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, όπου θα συναντηθούν ξανά οι δύο ομάδες. Οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στη νίκη που ίσως τους επαναφέρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (θα πρέπει και ο Απόλλων Σμύρνης να μην κερδίσει στη Φυλή τον Θρασύβουλο).

Πάντως, η αποστολή τους δεν θα είναι το ίδιο εύκολη, όπως στο ματς του πρώτου γύρου. Από τότε ο Ηρακλής Ψαχνών έχει βελτιωθεί σημαντικά και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει αναρριχηθεί στη 2η θέση του πίνακα, ενώ έχει ξεχάσει τη λέξη «ήττα».

Η ομάδα της Εύβοιας μετά την ήττα από τη Νίκη, έκανε άλλη μία εντός έδρας από τον Εργοτέλη και έκτοτε «έχτισε» ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί που έφτασε τα 18 παιχνίδια. Στο διάστημα αυτό σημείωσε 10 νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παραμένει αήττητη εκτός έδρας από την αρχή του πρωταθλήματος με τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες.

Η Νίκη θα προσπαθήσει να προσθέσει ξανά στο λεξιλόγιο των ανθρώπων του Ηρακλή Ψαχνών τη λέξη «ήττα» και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να παίξει σύμφωνα με την αξία της. Εξάλλου, διαθέτει ποιοτικό έμψυχο υλικό που μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες οποιασδήποτε αναμέτρησης.

Το θετικό για την ομάδα του Βόλου είναι ότι πλέον εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα, κάτι πολύ σημαντικό από τη στιγμή που κάνει πρωταθλητισμό. Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις ως γηπεδούχος, η Νίκη μέτρησε ισάριθμες κατακτήσεις «τριπόντων» και φυσικά το ίδιο πρέπει να κάνει και αύριο.

Το ματς αναμένεται να παρακολουθήσουν χιλιάδες φίλοι της Νίκης, που θα αποτελέσουν τον 12ο παίκτη της ομάδας. Στις τάξεις τους (και ιδιαίτερα στους οργανωμένους) επικρατεί μεγάλη κινητοποίηση μια και γνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι καθοριστικής σημασίας. Ασφαλώς και με τις εκδηλώσεις τους μπορούν να δώσουν «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Στέλιου Μανωλά και να κάνουν πιο εύκολο το έργο τους.

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας προπονητής έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες. Οι Φλίγκος και Πουρτουλίδης εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο Ριζογιάννης που συμπλήρωσε κάρτες θα εκτίσει τη δική του ποινή του στο ματς με τον Πιερικό.

Τηλεοπτικό και

το Απόλλων-Νίκη

Αναμφίβολα η Νίκη φαίνεται πως είναι η πιο εμπορική ομάδα της Football League με τον OTE TV που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κατηγορίας να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στην ζωντανή μετάδοση των αγώνων της.

Ως γνωστόν, το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, που θα αρχίσει στις 6.30 μ.μ. θα καλυφθεί ζωντανά από το OTE SPORT 4, ενώ έγινε γνωστό ότι τηλεοπτική θα είναι και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20/2 στις 6 μ.μ., για την εμβόλιμη 23η αγωνιστική της Football League.

Στις 9 Μαρτίου

ο χορός της Νίκης

Λόγω του τραγικού συμβάντος του θανάτου του προέδρου της Ερασιτεχνικής Νίκης Κωνσταντίνου Λάζου, ο προγραμματισμένος για τις 16 Φεβρουαρίου ετήσιος χορός της Νίκης Βόλου μετατίθεται για τις 9 Μαρτίου, ημέρα Σάββατο.

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του συλλόγου στον ετήσιο χορό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο νυχτερινό κέντρο «See You» με ώρα προσέλευσης 22:30. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με μεγάλο δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι.

Η διάθεση των προσκλήσεων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καθώς και από τους συνδέσμους Blue Club Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου. Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 25 ευρώ ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210-60320.

Εκδηλώσεις

των οργανωμένων

Εκδηλώσεις διοργανώνουν τις επόμενες ημέρες οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Νίκης.

Πιο αναλυτικά σήμερα Παρασκευή στις 21.00 στα γραφεία των Blue Angels στην οδό Αναπαύσεως θα τραγουδήσουν ζωντανά οι Magnhtes που θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους στους ήχους της hip hop μουσικής.

Επίσης, την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα live» και προσκαλεί τους φίλους της Νίκης να δώσουν το «παρών» και να γλεντήσουν μαζί μέχρι το πρωί. Ώρα προσέλευσης ορίστηκε στις 10.30 το βράδυ, ενώ η τιμή της κάρτας είναι 25 ευρώ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το