Photo Gallery, Αθλητισμός

Δοκιμασίες για Πύρασο και Διμήνι

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ περιλαμβάνει εκτός έδρας δοκιμασίες για τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου. Την Κυριακή ο πρωτοπόρος Πύρασος θα «εκστρατεύσει» στη Σούρπη για την αναμέτρηση με τον τοπικό Αίαντα, ενώ αύριο Σάββατο η δεύτερη της βαθμολογίας Α.Ε. Διμηνίου θα αντιμετωπίσει τον Μαγνησιακό στο γήπεδο της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στον Ξηριά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Μακριά από τα γήπεδά τους θα παίξουν το Σαββατοκύριακο ο Πύρασος και η Α.Ε. Διμηνίου. Αναλυτικά:

Μαγνησιακός-Α.Ε. Διμηνίου

Πρώτη χρονικά θα αγωνιστεί η «Ένωση» που θέλει πάση θυσία να κερδίσει εκτός έδρας τον Μαγνησιακό αύριο Σάββατο. Οι Διμηνιώτες προέρχονται από την πρώτη φετινή τους ήττα την οποία έκαναν στη Σκιάθο στο προχθεσινό εξ αναβολής παιχνίδι και καλούνται πλέον να ξεπεράσουν ένα δύσκολο εμπόδιο για να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου.

Όσο για τον Μαγνησιακό κατάφερε να «απαγκιστρωθεί» από τις χαμηλότερες θέσεις και πλέον να αισθάνεται βαθμολογική ασφάλεια από την 8η θέση του πίνακα. Μπορεί το περασμένο Σάββατο να ηττήθηκε από τον Σαρακηνό, αλλά πριν από αυτό το ματς είχε να επιδείξει τρεις συνεχόμενες νίκες. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και ενδεχομένως να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνος για τους Διμηνιώτες.

«Πάντα τα παιχνίδια μας με το Διμήνι παρουσίαζαν ενδιαφέρον και το ίδιο πιστεύω ότι θα συμβεί και το Σάββατο. Οι αντίπαλοι διαθέτουν ισχυρό σύνολο, όπως φαίνεται και από τη βαθμολογική τους θέση και έτσι η αποστολή μας θα είναι δύσκολη. Πάντως, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα και ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον προπονητή του Μαγνησιακού Βασίλη Πανόπουλο που δεν υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου στις υπηρεσίες των τραυματιών Σοροβόλα και Μπέκου, καθώς και του τιμωρημένου Γιαμαλή, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κόλα που δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα. 

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Α.Ε. Διμηνίου Κώστας Μπράτσος δήλωσε στη «Θ»: «Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ήττα μας στη Σκιάθο και να παλέψουμε για τη νίκη απέναντι στον Μαγνησιακό. Φυσικά μία ήττα δεν κρίνει και τον τίτλο και γι’ αυτό ακόμη και αν κερδίζαμε την Τετάρτη πάλι θα έπρεπε να παίξουμε για τους τρεις βαθμούς το Σάββατο».

Για το αν υπάρχει φόβος να παρουσιαστεί κουρασμένη η ομάδα κόντρα στον Μαγνησιακό τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι αυτή την εποχή θα δώσουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν κάνουμε ροτέισον, μέσα σε λογικά όρια, ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».

Στη διάθεσή του ο κ. Μπράτσος αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες πλην του Φέιζο που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

 

Αίας-Πύρασος

Την Κυριακή το απόγευμα ο Πύρασος, που πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα θα παίξει στη Σούρπη με τον Αίαντα, που θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.

Οι γηπεδούχοι δείχνουν σε καλή κατάσταση τις τελευταίες αγωνιστικές και μετά το «διπλό» επί του Θησέα θα αγωνιστούν με ανεβασμένο το ηθικό για την έκπληξη. Αυτό επεσήμανε στη «Θ» και ο τεχνικός τους Λουκάς Κατσιαμπέκης: «Ο Πύρασος είναι πολύ δυνατός και σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης. Όμως δεν φοβόμαστε και θα παίξουμε χωρίς άγχος για το θετικό αποτέλεσμα. Εξάλλου, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μας μετράμε τρεις νίκες, κάτι που αποδεικνύει ότι διανύουμε περίοδο φόρμας».

Όσο για τον προπονητή του Πυράσου Νίκο Χατζηκυριακίδη ήταν κατηγορηματικός στο ότι η ομάδα του στοχεύει μόνο στο «τρίποντο» της νίκης: «Έτσι, όπως εξελίσσεται το πρωτάθλημα εμείς πρέπει να πάμε στη Σούρπη για να διεκδικήσουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα μας κρατήσει στην 1η θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θεωρώ ότι η έκβασή του θα κριθεί από τη δική μας απόδοση».

Από πλευράς Αίαντα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μπιρτσάι και Γεωργιάδης, ενώ από τον Πύρασο ο Πετρίδης που μετέβη στην Αυστραλία για οικογενειακούς λόγους και ο Αρσένος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Όμως, σύμφωνα με τον κ. Χατζηκυριακίδη υπάρχουν οι λύσεις στο ρόστερ του Πυράσου για να καλυφθούν τα κενά: «Θα έχουμε στη διάθεσή μας τους νεοαποκτηθέντες Δενελάβα και Κολώνη, που είναι πολύ καλοί παίκτες. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Πυράσου που φυσικά είναι μεγάλες».

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ τοπική και της 18ης στη Γ’ κατηγορία έχει ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 16/2

Γηπ. Πτελεού, 15.00, Πρωτεσίλαος-Ακρόπολη: Δαλούκας, Τασιόπουλος, Αναστασίου.
Αγίας Παρασκευής, 15.00, Αγία Παρασκευή-Θησέας: Τριάντος, Ζήσιος, Δημητράκης (παρ. Κουζάκης).
ΕΑΚ Βόλου, Εθνικός-Αθλητική Ένωση 2002: Καπέσιος, Κουσκούνη, Κουβάτα (παρ. Παγωνόπουλος).
Σαρακηνού, 15.00, Σαρακηνός-Γ.Σ. Αλμυρού: Δημητριάδης, Αθηναίος, Καλατζής (παρ. Βράκας).
Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.00, Μαγνησιακός-Α.Ε. Διμηνίου: Κρητικός, Κόκκαλης, Τσιγγινές (παρ. Ρούσης).
Κυριακή 17/2
Σκιάθου, 13.30, Σκιάθος-Πανιώνιος: Χαρβάλας, Αθηναίος, Καλατζής.

Ευξεινούπολης, 15.00, Δήμητρα-Άρης Μελ.: Σκουλάς, Τσάγγαρης, Κουσκούνη.
Σούρπης, 15.00, Αίας Σούρπης-Πύρασος: Χαλβατζάκος, Πετρόπουλος, Ρούσης.

Β’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 16/2

Πλατάνου, 15.00, Απόλλων Κροκίου-Τοξότης: Θεοχάρης, Κατσαρός, Μεταξιώτης.
Αϊδινίου «Κ. Ζουμπουρλής», 15.00, Ε.Μ.Α.-Δημητριάς: Σκουλάς, Μπαϊράμης, Γαβριτόπουλος.
Νέας Αγχιάλου, 15.00, Αγχίαλος-Μακρινίτσα: Ευαγγελιάς, Νικόπουλος, Κωστόπουλος.
Νεάπολης, 15.00, Δάφνη-Ηρακλής Β.: Ρούσης, Κ. Μαγουλιανίτης, Β. Μαγουλιανίτης (παρ. Παπακλωνάρης).

Καναλίων, 15.00, Απόλλων Καν.-Άθλος: Κουρσοβίτης, Π. Σακκάς, Τσαμαδιάς (παρ. Κουσκουρίδας).
Κυριακή 17/2
Γατζέας, 11.00,  Άνθιμος Γαζής-Διαγόρας: Τρυφωνίδης, Αγρέβης, Σταθούρος.

«Π. Μαγουλάς», 15.00, Νέοι Αθλητές Νίκης-Αστέρας: Ματσούκας, Δ. Σακκάς, Π. Σακκάς (παρ. Παγωνόπουλος).
Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.00, Πηλέας-Ιωλκός: Βλάχος, Κόκκαλης, Δημητράκης (παρ. Παπακλωνάρης).
Γ’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 16/2

Σούρπης, 15.00, Αργοναύτες-Κένταυρος Αργ.: Γοργόρης, Χριστόπουλος, Γεωργαντζής.
Άλλης Μεριάς, 15.00, Ιάσων Α.Μ.-Αετός: Τσακούμης, Σαρακατσάνος, Παπαχρήστος (παρ. Τρυφωνίδης).
Αερινού, 15.00, Δόξα Αερινού-Ηρακλής Α.Θ.: Καπνιάς, Κουρή, Βαζούρας.

Κυριακή 17/2
Αχιλλείου, 15.00, Αχιλλέας-Μυρμιδόνες: Δαλούκας, Παπαχρήστος, Τριανταφύλλου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το