Αθλητισμός

Συζητά με Κάσκιο

Η Νίκη ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό μέσο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Β.

 


 

Ο Αλεσάντρο Ματίας Κάσκιο είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της Νίκης. Ωστόσο η περίπτωση του Αργεντινού μέσου θεωρείται δύσκολη, καθώς έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Είδε αυτά που ήθελε ο Αλέξης Αλεξίου στο φιλικό με τη Βέροια.

 


 

Μια σπουδαία μεταγραφή θέλει να κάνει η Νίκη και ήδη έχει εντοπίσει τον στόχο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλεσάντρο Ματίας Κάσκιο, ο οποίος είναι γνωστός στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς φέτος το καλοκαίρι υπέγραψε στον συμπολίτη Ολυμπιακό.

Ο Αλεσάντρο Ματίας Κάσκιο γεννήθηκε στο Ροζάριο της Αργεντινής στις 23 Ιουνίου του 1988. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ο Αλέξης Αλεξίου επιζητά έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή. Ήδη στον άξονα υπάρχουν οι Παναγιώτης Πετράς και Παντελής Ριζογιάννης, αλλά μετά τη φυγή του Παύλου Βαγγέλη, δεν υπάρχει άλλη λύση ισάξια με τους προαναφερθέντες. Επομένως οι «κυανόλευκοι» θέλουν έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, που να συνδυάζει αρμονικά τα ανασταλτικά με τα δημιουργικά καθήκοντα.

Αυτό φαίνεται πως το βρήκαν στο πρόσωπα του Κάσκιο, ο οποίος με τον Ολυμπιακό πρόλαβε να παίξει ένα ματς στην Ευρώπη και συγκεκριμένα αυτό εναντίον της Ντιφερντάνζ στο Λουξεμβούργο. Μετά την περιπέτεια των «ερυθρολεύκων» και τη μη έκδοση πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, οι παίκτες τους έμειναν ελεύθεροι βάσει της απόφασης της ΕΠΟ και αρκετοί από αυτούς ήδη έχουν καταλήξει σε άλλους συλλόγους.

Από την πλευρά του ο Κάσκιο δεν έχει συμφωνήσει με κάποια ομάδα, αλλά έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις ιδίως από τον ελληνικό χώρο. Μια απ’ αυτές είναι της Αναγέννησης Γιαννιτσών, που βλέποντας ότι φέτος θα αγωνιστεί στη Football League έχει πλησιάσει τον Αργεντινό.

Ωστόσο για τον 23χρονο μέσο ενδιαφέρεται και η Νίκη, με τον εκτελεστικό διευθυντή Γιώργο Δαλούκα να έχει έρθει σε επαφή μαζί του. Ντισαβαντάζ για τη βολιώτικη ομάδα είναι ότι αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αλλά από τους διοικούντες καταβάλλεται προσπάθεια, προκειμένου να πειστεί ο Κάσκιο και να φορέσει την κυανόλευκη φανέλα.

Στο μεταξύ ο Αλέξης Αλεξίου είδε όσα ήθελε να δει στο φιλικό με τη Βέροια. Ο έμπειρος τεχνικός ήξερε ότι το συγκρότημα της Ημαθίας είναι πιο ποιοτικό και πιο έτοιμο από την ομάδα του, αλλά μ’ αυτόν τον τρόπο επιθυμούσε να δείξει στους παίκτες του πώς πρέπει να ανταπεξέλθουν σε δύσκολους αγώνες.

Είναι αλήθεια πως οι «κυανόλευκοι» στο πρώτο ημίχρονο έδειχναν …έξω από τα νερά τους αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να κάνουν ό,τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο. Στην επανάληψη, όμως, η Νίκη ανέβασε την απόδοσή της, κοίταξε στα μάτια τη Βέροια, αλλά και πάλι δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε χάνοντας τελικά με 1-0 στο «Παντελής Μαγουλάς».

 

Προεγγραφές για

τα εισιτήρια διαρκείας

Από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνεται ότι άρχισαν οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας εν όψει της ποδοσφαιρικής περιόδου 2011-2012. Έτσι, τα εισιτήρια διαρκείας στη σκεπαστή κερκίδα κοστίζουν 200 ευρώ (χρυσή κάρτα), ενώ αυτά για τις κερκίδες της Θύρας 3 και της οδού Μαιάνδρου κοστίζουν τα μισά χρήματα, δηλαδή 100 ευρώ (μπλε-ασημένια κάρτα). Σε περίπτωση που δεν εξαντληθούν τα «Gold» διαρκείας, τότε θα διατεθούν μπλε-ασημένιες κάρτες και για τις δύο άκρες της σκεπαστής κερκίδας.

Οι προεγγραφές συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία της «Grapheteria», η οποία συνεργάζεται στενά με την ΠΑΕ Νίκη. Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπολίτου Γρηγορίου 87 στα Παλιά Βόλου. Εκεί θα καταγράφονται τα ονόματα των ενδιαφερομένων, οι οποίοι εντός λίγων ημερών μετά την εγγραφή τους θα ειδοποιούνται για να παραλάβουν τα διαρκείας τους.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το