Photo Gallery, Αθλητισμός

Στη Φλώρινα τα κορίτσια του Μαγνησιακού

Στη Φλώρινα θα βρίσκεται σήμερα η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Μαγνησιακού προκειμένου να αναμετρηθεί με τον τοπικό Φιλυριακό σε εξ αναβολής παιχνίδι της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Το ματς θα διεξαχθεί στο «Ποζατσίδειο» στάδιο της ακριτικής πόλης και θα αρχίσει στις 4 μ.μ. με τις «κυανόλευκες» του Βόλου να επιδιώκουν μία νίκη γοήτρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Αρκετές φορές αναβλήθηκε φέτος ο αγώνας του Φιλυριακού με τον Μαγνησιακό λόγω της κακοκαιρίας που έπληττε τη Φλώρινα, αλλά σήμερα το ματς θα πραγματοποιηθεί κανονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες που πλέον είναι αδιάφορες βαθμολογικά. Αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην 3η θέση του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής, έχοντας εξασφαλίσει πρόωρα την παραμονή τους στην κατηγορία. Έτσι θα διεκδικήσουν τη νίκη, αλλά αποκλειστικά για λόγους γοήτρου.

Όσον αφορά τον Μαγνησιακό θα πρέπει να σημειωθεί ότι από χθες ταξίδεψε στο Κιλκίς διότι παράλληλα λαμβάνει μέρος σε τουρνουά  για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου με την ονομασία «Κύπελλο ήθους-Μίμης Παπαϊωάννου» (προς τιμήν του παλαίμαχου διεθνή άσου). Αυτό διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα και ξεκίνησε ήδη, ενώ ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Είναι τουρνουά για κορίτσια κάτω των 20 ετών και το διοργανώνει το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Θα συμμετάσχουν περίπου 120 αθλήτριες και εκτός του Μαγνησιακού δίνουν το «παρών» ο ΠΑΟΚ με την προαγωνιστική του ομάδα, η Σκόντα Ξάνθη (δημιούργησε τώρα γυναικείο τμήμα), ο Αστέρας Ημαθίας και ο Μέντεκας Καλαμαριάς.

Η αποστολή του Μαγνησιακού θα ταξιδέψει αυθημερόν από το Κιλκίς στη Φλώρινα και μετά το ματς με τον Φιλυριακό θα επιστρέψει στο Κιλκίς για τη συνέχεια του τουρνουά: «Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» δήλωσε χαριτολογώντας στη «Θ» ο προπονητής της ομάδας του Βόλου Θόδωρος Κατσαμόρας, ενώ στη συνέχεια μας είπε:

«Το παιχνίδι με τον Φιλυριακό είναι αδιάφορο βαθμολογικά, τόσο για μας όσο και για την αντίπαλη ομάδα. Βέβαια σαφώς και θα παλέψουμε για τη νίκη διότι θέλουμε να τερματίσουμε στη βαθμολογία όσο γίνεται ψηλότερα. Ωστόσο, επειδή θεωρούμε σημαντικό και το τουρνουά στο Κιλκίς αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε σε αυτό με το ρίσκο να παρουσιαστεί η ομάδα καταπονημένη στον αγώνα της Φλώρινας. Ελπίζω να τα καταφέρουμε εξ ίσου καλά και στις δύο υποχρεώσεις μας».

Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, ο Μαγνησιακός θα παραταχθεί σήμερα με ελλείψεις. Η Κατσαβριά είναι τραυματίας, η Σιδεροπούλου έμεινε στο Βόλο για προσωπικούς λόγους, ενώ Φέγγερ, Κατσουδάκη και Κουλοχέρη δεν ακολουθούν πλέον την ομάδα στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της για διαφόρους λόγους. Επίσης εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή της Μήτα μια και της παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα.

Έτσι η 18άδα αναμένεται να αποτελείται από τις: Μαργαρίτη, Μακρή, Μεγαγιάννη, Ε. Παπασακελλαρίου, Ζ. Παπασακελλαρίου, Χατζηλιόντα, Κέκου, Γαγάρα, Χαραλάμπου, Κοσμοπούλου, Χαρίση, Κοντούλη, Καλαπαναγιώτου, Κουτσαδημούδη, Λιάκου, Μακεδών, Καραδήμητρου και Ογκίτσι.

Τον σημερινό αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Καστοριανός κ. Απόστολος Ντούκας με βοηθούς τους συντοπίτες τους κ.κ. Ιωάννη Μερκούρη και Ιωάννη Μπιντή. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το