Photo Gallery, Αθλητισμός

Εμβόλιμη αγωνιστική στη Β’ ΕΠΣΘ

 

Εμβόλιμη αγωνιστική έχουμε σήμερα στην Β’ τοπική κατηγορία. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 27ης ημέρας με τους Άρη Μελισσατίκων και Πανιώνιο να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν πρόωρα την άνοδό τους στην Α’ ΕΠΣΘ. Αυτό θα συμβεί αν κερδίσουν τη Δάφνη και την Ακρόπολη Σέσκλου αντίστοιχα, αφού η διαφορά που θα αποκτήσουν από την τρίτη θέση δεν θα μπορεί να καλυφθεί στη συνέχεια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Άρης Μελισσατίκων και Πανιώνιος έχουν ξεφύγει των υπολοίπων ομάδων στη Β’ ΕΠΣΘ και η άνοδος στην Α’ κατηγορία αποτελεί θέμα χρόνου. Ίσως μάλιστα να εξασφαλίσουν το εισιτήριο της ανόδου από σήμερα αν νικήσουν τους αντιπάλους τους αν και ομολογουμένως θα έχουν δύσκολο έργο.

Στο ΕΑΚ του Βόλου ο Άρης θα αναμετρηθεί με την Δάφνη, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και θέλει πάση θυσία να παραμείνει σε αυτή διότι στο τέλος μπορεί να αποδειχθεί και αυτή προνομιούχος. Ως γνωστόν αν ο πρωταθλητής της Α’ τοπικής καταφέρει μέσω των μπαράζ να ανέλθει στη Δ’ Εθνική, τότε και από την Β’ ΕΠΣΘ, εκτός της πρώτης και της δεύτερης ομάδας, θα ανέβει και εκείνη που θα τερματίσει τρίτη.

Όσο για τον Πανιώνιο θα δοκιμαστεί στο γήπεδο του Σέσκλου κόντρα στην τοπική Ακρόπολη, που επίσης «κυνηγά» την 3η θέση. Εξάλλου, απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη Δάφνη στον πίνακα και όπως είναι λογικό θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μία ακόμη ομάδα που διεκδικεί την 3η θέση είναι αυτή των Νέων Αθλητών Νίκης που είναι το λογικό φαβορί απέναντι στην Ένωση Μικροθηβών/Αγροτικού. Ωστόσο, αν οι νεαροί «κυανόλευκοι» θέλουν να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτούς αποτέλεσμα θα πρέπει να δείξουν τη δέουσα προσοχή, καθώς η αντίπαλη ομάδα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη, μια και ακόμη παλεύει για την παραμονή της.

Από κει και πέρα μονόπλευρο βαθμολογικά ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις Μακρινίτσα-Σκόπελος, Αγχίαλος-Μυρμιδόνες, Ιάσων Α.Μ.-Πηλέας και Κένταυρος Αργ.-Ιωλκός με τους φιλοξενούμενους να «καίγονται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για τη σωτηρία τους. Θυμίζουμε ότι Κένταυρος Αργαλαστής και Ιάσων Α.Μ. έχουν ήδη υποβιβαστεί, ενώ θα τους ακολουθήσουν στη Γ’ τοπική άλλες δύο ομάδες ανάμεσα στους Μυρμιδόνες, Ιωλκό, Σκόπελο, Ε.Μ.Α. και Πηλέα.

Τέλος, το μοναδικό ματς όπου οι ομάδες δεν διεκδικούν πλέον κάτι είναι αυτό του Αστέρα με τον Διαγόρα στο γήπεδο του Ριζομύλου. Ωστόσο, εδώ μπαίνει ζήτημα γοήτρου για τις δύο ομάδες μια και εκπροσωπούν γειτονικά χωριά. Έτσι, είναι λογικό να δώσουν «μάχη» για τη νίκη.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους έχουν ως εξής:

Γηπ. Πορταριάς, 11.30, Μακρινίτσα-Σκόπελος: Σκουλάς, Τασιόπουλος, Π. Σακκάς.

ΕΑΚ Βόλου, 17.00, Άρης Μελ.-Δάφνη: Τσακούμης, Τρυφωνίδης, Σταθούρος (παρ. Παγωνόπουλος).

Σέσκλου, 17.00, Ακρόπολη-Πανιώνιος: Καπέσιος, Τσιγγινές, Τσάγγαρης.

«Π. Μαγουλάς», 17.00, Ν.Α. Νίκης-Ε.Μ.Α.: Δημητριάδης, Τασιόπουλος, Γκάγκας (παρ. Παπακλωνάρης).

Αγχιάλου, 17.00, Αγχίαλος-Μυρμιδόνες: Θεοχάρης, Γιάννης, Αθηναίος.

Ριζομύλου, 17.00, Αστέρας-Διαγόρας: Τριάντος, Κατσαρός, Δημητράκης (παρ. Κουσκουρίδας).

Αργαλαστής, 17.00, Κένταυρος Αργ.-Ιωλκός: Ματσούκας, Τσαμαδιάς, Κωστόπουλος.

Άλλης Μεριάς, 17.00, Ιάσων Α.Μ.-Πηλέας: Βλάχος, Κουρσοβίτης, Καλατζής (παρ. Κουζάκης).

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το