Photo Gallery, Αθλητισμός

Στη Νίκη ο Θ. Παπαδόπουλος

Μία ολόκληρη ενδεκάδα μεταγραφών συμπληρώθηκε χθες για τη Νίκη, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια  και ο Θόδωρος Παπαδόπουλος. Πρόκειται για 25χρονο αριστερό οπισθοφύλακα που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Με ανυπομονησία περιμένουν οι φίλαθλοι της Νίκης τις επόμενες μεταγραφές, αλλά και την αυριανή γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος αποτελεί το ενδέκατο απόκτημα της Νίκης για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μετά τους Τάσο Καρακούτση, Άγγελο Βέρτζο, Βασίλη Καρατζά, Χρήστο Μήτση, Στέργιο Ψιάνο, Ηρακλή Ρόππα, Σωτήρη Χάμο, Ουέλινγκτον Γκονσάλβες, Κώστα Φλίγκο και Αλέξανδρο Σούφλα. Ο γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1987 αριστερός οπισθοφύλακας τα βρήκε σε όλα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ανδρέα Πάτση και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που έχει χρονική διάρκεια δύο ετών, δηλαδή λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Η Νίκη θα είναι η όγδοη ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας. Πρώτη ήταν ο Άρης στον οποίο δεν κατάφερε να αγωνιστεί, ενώ την περίοδο 2008-09 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς σε 24 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και δύο γκολ. Τη σεζόν 2009-10 την ξεκίνησε στον Θερμαϊκό και είχε 11 συμμετοχές μέχρι τον Ιανουάριο όπου πήρε μεταγραφή για τον Πανθρακικό, δίνοντας το «παρών» σε έξι αγώνες του. Η περίοδος 2010-11 τον βρήκε στη Δόξα Δράμας, αλλά μη μπορώντας να βρει θέση στο αρχικό σχήμα μεταπήδησε στα μέσα της χρονιάς στον Μακεδονικό με τον οποίο κατέγραψε 11 συμμετοχές. Τέλος, πέρυσι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μεταγραφή είναι η κάτωθι: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Θοδωρή Παπαδόπουλου. Ο Παπαδόπουλος είναι 25 ετών (11/8/1987) και έχει αγωνιστεί στον Άρη, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον Θερμαϊκό Θέρμης, στη Δόξα Δράμας, στον Πανθρακικό και στον Μακεδονικό, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια της Football League. Υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών». 

Σε γενικές γραμμές οι φίλαθλοι αισθάνονται ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα κινήσεις της διοίκησης και περιμένουν και το μεγάλο όνομα που θα αποτελέσει και τον κράχτη για την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Αυτός ίσως να είναι αλλοδαπός, αφού αυτή τη στιγμή η Νίκη έχει καλυμμένη μόνο μία θέση ξένου (με τον Ουέλινγκτον) από τις πέντε που δικαιούται.

Φυσικά οι φίλοι της Νίκης περιμένουν με ανυπομονησία και τις αποκαλύψεις που τους έχει υποσχεθεί ο κ. Πάτσης τις οποίες προτίθεται να κάνει στην αυριανή συνέντευξη Τύπου, που θα ακολουθήσει της συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Ξενία»  (12 μ.).

Ως γνωστόν ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι στο παρελθόν γινόταν μεγάλη κακοδιαχείριση στη Νίκη με αποτέλεσμα το χρέος της να φτάσει σε υψηλά επίπεδα και η μία προσφυγή να ακολουθεί την άλλη. Ο κ. Πάτσης θεωρεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένα άτομα που έχουν την ευθύνη και ο κόσμος περιμένει να τους ονοματίσει.

Ερασιτεχνική Νίκη

κατά Μεταμόρφωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη με αφορμή την μεταγραφή που πήραν στη Μεταμόρφωση οι Τσιώλης και Ζαρογιάννης που πέρυσι ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ των «κυανόλευκων». Το κείμενο έχει ως εξής:

«Κατόπιν των τελευταίων εξελίξεων στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης, ο σύλλογος που διαφημίζει στις ανώτερες κατηγορίες το βολιώτικο μπάσκετ, ο σύλλογος που αναδεικνύει πρωταθλητές σε όλες τις ηλικίες, ο σύλλογος που επιτελεί αθλητικό και κοινωνικό έργο εδώ και δεκαετίες στην πόλη μας, ο σύλλογος που, τα τελευταία χρόνια, κάθε καλοκαίρι γιορτάζει ανόδους σε ανώτερες κατηγορίες, ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη», θέλει να γνωστοποιήσει στους φίλους του, αλλά και στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό τα κάτωθι:

Κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δύο καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, αγωνιζόμενοι τις τελευταίες περιόδους στην θριαμβεύτρια ομάδα της Νίκης Βόλου, μετεγγράφηκαν στον Α.Ο. Μεταμόρφωση προκειμένου να αγωνιστούν σε κατώτερη κατηγορία, με μόνο δέλεαρ την εξασφάλιση εργασίας από παράγοντα της Μεταμόρφωσης στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ.

Οι σύλλογοι και οι αθλητές είναι κι αυτοί μέρος της κοινωνίας. Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι οι καιροί είναι χαλεποί και η οικονομική ασφάλεια είναι ζητούμενο για όλους, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση παραβιάζεται ολοφάνερα ένας άγραφος κώδικας ηθικής και δεοντολογίας. Δεν θεωρούμε πρέπον, εν έτι 2012, να καταγράφονται στα αθλητικά δρώμενα μεταγραφές – προσλήψεις.

Η Νίκη Βόλου θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα μπασκετικά και αθλητικά δρώμενα του τόπου, χωρίς να αποτελεί γραφείο ευρέσεως εργασίας, χωρίς να εμπορεύεται την ελπίδα και τις αγωνίες των νέων. Τέλος, αναρωτιόμαστε αν η εταιρία της ΑΓΕΤ επιφυλάσσει ανάλογη μεταχείριση σε αθλητές και του δικού μας ή άλλου συλλόγου της πόλης μας, διότι ευνοώντας αποκλειστικά τους εργαζόμενους στην Α.Ο. Μεταμόρφωση δημιουργεί συνθήκες άνισης μεταχείρισης.

Καλούμε τους φίλους του συλλόγου και του αθλήματος να σταθούν και φέτος στο πλευρό της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, καθώς και με την διαφημιστική προβολή τους στην στολή της ομάδος, αλλά και στο κλειστό γυμναστήριο, όπου θα αγωνίζεται φέτος η ομάδα μας σε αγώνες της Α2 Εθνικής κατηγορίας».        

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το