Photo Gallery, Αθλητισμός

Στον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου

Ο Μπάμπης Καραλής (αριστερά) επέστρεψε στον Μαγνησιακό

Ο Μαγνησιακός οργανώνεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη προχώρησε στην απόκτηση του Μπάμπη Καραλή, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πύρασο που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον νεαρό Χάρη Ασλάνογλου. Σε Εθνικό Βόλου και Ακρόπολη βρέθηκε λύση στο διοικητικό και πλέον οι δύο σύλλογοι μπορούν να αρχίσουν τον προγραμματισμό τους. Δώδεκα παίκτες του Αστέρα Ριζομύλου συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα χρονιά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Επιστροφή Καραλή

στον Μαγνησιακό

Ένας παλιός γνώριμος αποτελεί για τον Μαγνησιακό την πρώτη του μεταγραφή. Ο λόγος για τον μέσο Μπάμπη Καραλή που επέστρεψε στους «κυανόλευκους» μετά το …διάλειμμα της παρουσίας του στον Απόλλωνα Καναλίων. Ο συγκεκριμένος παίκτης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του και ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο Μαγνησιακός θα παρουσιάσει και φέτος ένα νεανικό σύνολο, κάτι που αποτελεί τη φιλοσοφία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην πρώτη ομάδα φέτος θα βρίσκονται για πρώτη φορά και πέντε παίκτες που είναι γεννημένοι το 1997. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Βήτσιο και τους Φωτόπουλο, Παπαϊωάννου, Ματθαιόπουλο που πήραν …προαγωγή από την Ακαδημία του συλλόγου, καθώς και τον Σπύρο Αντωνόπουλο που προέρχεται από την ομάδα της ΑΠΟΒ.

Πάντως, ο Μαγνησιακός δεν έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Σύμφωνα με πληροφορίες κινείται για την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών με τον τεχνικό Βασίλη Πανόπουλο να ελπίζει ότι θα τους έχει από την έναρξη της προετοιμασίας. Αυτή ορίστηκε για την 1η Αυγούστου και ώρα 19.00 στο γήπεδο του Μαγνησιακού.

Τέλος, κλείστηκαν και τα πρώτα φιλικά που θα δώσει η ομάδα. Στις 18 Αυγούστου θα αναμετρηθεί με τον Σαρακηνό, στις 25 του ίδιου μήνα με την Αγία Παρασκευή και στις 29/8 με την Α.Ε. 2002, ενώ αναζητείται αντίπαλος για τις 22 Αυγούστου.

Ανανέωσε με Πύρασο

ο Ασλάνογλου

Σε συμφωνία με τη διοίκηση για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήρθε ο Χάρης Ασλάνογλου και έτσι ο 17χρονος φέρελπις ποδοσφαιριστής που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο περσινό πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής, θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα του Πυράσου και φέτος στην Α’ τοπική.

Ο Ασλάνογλου γίνεται ο 17ος ποδοσφαιριστής από το περσινό ρόστερ που συμφώνησε να μείνει στην ομάδα. Είχαν προηγηθεί οι: Παναγιώτης Κοντοβάς, Αργύρης Κυριάκος, Απόστολος Τανάγιας, Γιάννης Κοντοβάς, Νίκος Μπασδάνης, Άκης Χάνος, Αλέξανδρος Γεωργιάδης, Μιχάλης Αποστολίδης, Λεωνίδας Γκάγκας, Στέλιος Αρσένος, Δημήτρης Στεφανής, Μάκης Πετρίδης, Κώστας Κίτσος, Αντώνης Ράπτης, Σάκης Σπύρου και Χάρης Μπούτλας.

Από κει και πέρα, ο Πύρασος έχει ήδη κάνει τρεις μεταγραφές κάνοντας δικούς του τον τερματοφύλακα Γιάννη Κοντογιάννη από τους Νέους Αθλητές Νίκης, τον μέσο Δημήτρη Τσιάμη από τις Μικροθήβες και τον επιθετικό Γιάννη Καραγιώργο από τον Α.Σ. «Αγχίαλος», ενώ στην ομάδα επέστρεψε και ο τερματοφύλακας Ντάριο Βαν Ντε Γουίχε  μια και έληξε ο δανεισμός του στον Σαρακηνό.

Τέλος, η πρώτη προπόνηση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 30 Ιουλίου.

Νέα διοίκηση

εξέλεξε ο Εθνικός     

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στον Εθνικό Βόλου μετά την οριστική αποχώρηση του κ. Τάκη Σταυρίδη από την προεδρία του ιστορικού συλλόγου. Όσοι αγαπούν την ομάδα κινητοποιήθηκαν για να βρεθεί διάδοχη κατάσταση και τελικά μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στα γραφεία του Εθνικού στο Βόλο εκλέχθηκε το νέο διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Μανουσογιαννάκη. Η σύνθεση της νέας διοίκησης είναι η εξής:

Πρόεδρος: Μανουσογιωργάκης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Α’: Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος Β’: Γαρμπής Δημήτριος, Γενικός Γραμματέας: Λαζούδης Κωνσταντίνος, Ταμίας: Ζορμπάς Δημήτριος, Σύμβουλοι: Κοντογεώργος Δημήτριος, Γαρμπής Αδαμάντιος, Μούτος Ιωάννης, Μπαρτζιάλης Νικόλαος.

Άμεσα συγκροτήθηκε και τριμελής επιτροπή μεταγραφών που αποτελείται από τους κ.κ. Μανουσογεωργάκη Γεώργιο, Αναγνωστόπουλο Κωνσταντίνο και Ζορμπά Δημήτριο. Τα μέλη της επιτροπής θα βρίσκονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου (Αντωνοπούλου 15, 5ος όροφος) τις ώρες 20.30-21.30.

Βρέθηκε λύση

στην Ακρόπολη

Θετικά τελειώνει, όπως όλα δείχνουν το «θρίλερ» με το διοικητικό αδιέξοδο στην Ακρόπολη Σέσκλου, που είχε φέρει το σωματείο μια ανάσα από το Πρωτοδικείο και ενδεχομένως την οριστική διάλυση,  αφού την κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή κινητοποιήθηκε μια ομάδα παλαιών διοικούντων και ποδοσφαιριστών με επικεφαλής τον ντόπιο επιχειρηματία και επί σειρά ετών διοικητικό μέλος κ. Βασίλειο Χ. Τσιαμήτα, η οποία θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι: Αθανάσιος Τσιαμήτας, Απόστολος Κολιαμήτρας, Δημήτριος Βοβότης, Σπυρίδων Στύλας, Χρήστος Στύλας, Ιωάννης Κυριαζής, ενώ τις ερχόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα αναπληρωματικά μέλη που θα πλαισιώσουν ένα δεκαμελές σχήμα.

Η νέα διοίκηση ξεκινά πλέον μια μάχη με το χρόνο αφού όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα έχουν μείνει πίσω. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις χθες δηλώθηκε η συμμετοχή της Ακρόπολης Σέσκλου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και στο κύπελλο. 

Την ερχόμενη Δευτέρα 30/7 και ώρα 9.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων Σέσκλου  θα λάβει χώρα η πρώτη συνάντηση της χρονιάς μεταξύ Δ.Σ. και ποδοσφαιριστών όπου θα υπάρξουν και ανακοινώσεις σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας.

Τέλος, η νέα διοίκηση επισημαίνει ότι  θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια επαναλειτουργίας του δικτυακού τόπου της ομάδας έτσι ώστε να υπάρχει η καλύτερη δυνατή ενημέρωση  για τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και για όλους τούς  φίλους της Ακρόπολης εντός και εκτός Ελλάδας οι οποίοι είχαν στείλει πολλά μηνύματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Έμεινε ο βασικός κορμός

στον Αστέρα Ριζ.

Από τη στιγμή που εξελέγη η διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου έπιασε αμέσως δουλειά και αφού πρώτα προσέλαβε για τη θέση του προπονητή τον Μιχάλη Ριζόπουλο, στη συνέχεια ξεκίνησε τον σχεδιασμό με κύριο στόχο την παραμονή του βασικού κορμού της ομάδας, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Ήδη υπήρξε συμφωνία με τους Λουφόπουλο, Κουβελά, Σεσκλιώτη, Βισβίκη, Λάππα, Ξέρα, Ζούκα και Μπερτζέμη, που όλοι τους κατάγονται από τον Ριζόμυλο, ενώ τα χέρια με τη διοίκηση έδωσαν και οι Καλόγηρος, Παναγιώτου, Παπανίκος. Επιτυχία θεωρείται και το ότι ανανέωσε και ο Βαγγέλης Βουραζέρης, που θα υπερασπιστεί και τη νέα χρονιά την εστία της ομάδας, ενώ οι συζητήσεις με τους Σούδη, Κόκκα, Ντόντο, Ν. Καναρά βρίσκονται σε εξέλιξη.

Επίσης, η διοίκηση θεωρεί ως εσωτερικές μεταγραφές τους Ο. Παπαϊωάννου, Β. Τσεκούρα, Λ. Καναρά διότι πέρυσι δεν αγωνίστηκαν καθόλου, ο πρώτος λόγω Πανελληνίων εξετάσεων, ο δεύτερος επειδή υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία και ο τρίτος λόγω τραυματισμού.

Τέλος, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Α. Κανάβας και Σ. Δημόπουλος που αποδεσμεύτηκαν, καθώς και ο Σ. Μπαλαμώτης μια και έληξε ο δανεισμός του από τον Ρήγα Φεραίο. Η διοίκηση του Αστέρα τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται καλή επιτυχία στις νέες τους ομάδες.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το