Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Στην κυκλοφορία δόθηκε χθες το ένα τμήμα του κόμβου του Βελεστίνου

ΚΟΜΒΟΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Στην κυκλοφορία δόθηκε χθες το ένα τμήμα της κατασκευής του κόμβου του Βελεστίνου και πιο συγκεκριμένα αυτό που αφορά την λεγόμενη ενωτική οδό, δηλαδή τη σύνδεση του Βόλου με τον Άγιο Γεώργιο και το Βελεστίνο.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου μετά την ενημέρωση που είχε πριν μερικές ημέρες από το Υπουργείο Ανάπτυξης ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα, προχώρησε στις απαιτούμενες επαφές με τον ΟΣΕ, και από χθες ο δρόμος έχει δοθεί στην κυκλοφορία.

Έτσι, όποιος θέλει να μεταβεί στο Βελεστίνο και τον Άγιο Γεώργιο, δεν θα διασχίζει τη σιδηροδρομική διάβαση, όπως συνέβαινε εδώ και ένα χρόνο περίπου.

Στον καινούριο δρόμο που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε στην κυκλοφορία, θα «κουμπώνει» η μία πλευρά της γέφυρας που κατασκευάζεται αυτή την περίοδο. Συγχρόνως κατασκευάστηκε νέος δρόμος για την πρόσβαση των επιχειρηματιών στις εγκαταστάσεις τους.

Από τη Δημοτική Αρχή εκφράζεται απόλυτη ικανοποίηση για την παράδοση στην κυκλοφορία του ενός τμήματος του Κόμβου και επισημαίνεται πως ένα έργο που με μεγάλη προσμονή ανέμεναν εδώ και χρόνια οι δημότες, πλέον γίνεται πραγματικότητα, αφού σταδιακά τα κατασκευαστικά του τμήματα ολοκληρώνονται προσφέροντας άμεσο όφελος στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα ο Δήμος Ρήγα Φεραίου βρίσκεται σε άμεση επαφή με την ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για την έναρξη των εργασιών σε χώρο που σχετίζεται με τον κόμβο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το