Photo Gallery, Τοπικά

Στερνό αντίο σήμερα στον Κων. Μορφογιάννη

Κηδεύεται σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, ο Κώστας Μορφογιάννης, ο οποίος απεβίωσε χθες το πρωί σε ηλικία 65 ετών. Ιδιαίτερα γνωστός στην τοπική κοινωνία, αφού επί 20 περίπου χρόνια ασχολήθηκε με τα κοινά και ειδικά το χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Ο Κώστας Μορφογιάννης πρωτοεμφανίστηκε στη Νέα Ιωνία ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κων. Τσοπουρίδη. Έκτατε η παρουσία του στα ψηφοδέλτια υποψηφίων Δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία ήταν σχεδόν συνεχής. Η τελευταία παρουσία – θητεία στα κοινά της Νέας Ιωνίας ήταν με τον Δήμαρχο Παύλο Μαβίδη.

Ο Κώστας Μορφογιάννης αποχώρησε από την Αυτοδιοίκηση λίγο πριν την εφαρμογή του «Καλλικράτη». Ήταν δυναμικός και εργατικός και μία εποικοδομητική «φωνή» στα δημοτικά συμβούλια.

Ο θάνατος το βρήκε στον ύπνο του. Γύρω στις 8.20 χθες το πρωί – όπως έγινε γνωστό – συγγενικό του πρόσωπο τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ ζητώντας ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Διατάχθηκε νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο 65χρονος πριν από τέσσερις περίπου μήνες είχε πέσει θύμα τροχαίου. Το δίκυκλο που οδηγούσε παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Νοσηλεύτηκε για ένα διάστημα στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του όμως δεν χαρακτηριζόταν ως καλή. Τελικά ο Κώστας Μορφογιάννης «έφυγε» από τη ζωή, ήσυχα, χωρίς κανείς να τον αντιληφθεί…

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το