Photo Gallery, Τοπικά

Π. Πελεκάνος: Πλήρης ο φάκελος για την άδεια κυλικείου στο Νοσοκομείο

Τα δημοσιεύματα του τελευταίου διμήνου σε συνδυασμό με τις δημόσιες δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου για ανομία και παραβατικότητα στο Νοσοκομείο έχουν ενεργοποιήσει την Εισαγγελία Βόλου

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου καταγγέλλει ότι ο δήμος Βόλου παράνομα υπέγραψε την άδεια λειτουργίας του κυλικείου των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο, ωστόσο ο αντιδήμαρχος κ. Πελεκάνος με δήλωσή του σημειώνει ότι ο κ. Ζαχαρόπουλος ουδέποτε προσκόμισε έγγραφα προκειμένου να αποδειχθεί το αληθές των καταγγελιών του, ώστε να υπάρξει ανάκληση της επίμαχης άδειας.

Σε σχέση με τις νέες δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου κ. Α. Ζαχαρόπουλου αναφορικά με την άδεια κυλικείου που παραχωρήθηκε στο Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ο αντιδήμαρχος Εμπορίου, Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας και Δημοτικών Ενοτήτων Βόλου και Ν. Αγχιάλου κ. Παντελής Πελεκάνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επανερχόμενος στην από 12.10.2012 επιστολή του κ. διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, για μια ακόμη φορά δηλώνω, προς ενημέρωση της κοινής γνώμης, ότι ο φάκελος που κατατέθηκε από το Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Βόλου στην Υπηρεσία μας, με βάση τον οποίο εκδόθηκε άδεια κυλικείου, εντός του νέου Νοσοκομείου Βόλου, στην οδό Πολυμέρη 134, είναι πλήρης και μέχρι σήμερα κανένα έγγραφο δεν έχει κατατεθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου που να αποδεικνύει τα καταγγελλόμενα του διοικητή.

Αν αυτό συμβεί, η υπηρεσία μας θα προβεί άμεσα σε όσα ορίζει ο Νόμος».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το