Αθλητισμός

Παραμένει σε «καραντίνα» ο Γενγκά στον Ολυμπιακό Βόλου

ΓΙΕΝΓΚΑ

Δύο παιχνίδια απομένουν για να πέσει η «αυλαία» του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Football League και ο Ολυμπιακός Βόλου θα επιδιώξει να σημειώσει δύο νίκες, με Αχαρναϊκό και Βύζαντα εντός έδρας, προκειμένου να κλείσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του. Η προετοιμασία για το ματς με τον Αχαρναϊκό ξεκίνησε χθες με διπλή προπόνηση, με τον Γενγκά να παραμένει σε… καραντίνα και το μέλλον του στον Ολυμπιακό να είναι αβέβαιο.

Ο Κογκολέζος επιθετικός γυμνάστηκε μόνος του, τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα, με εντολή της διοίκησης και για δεύτερη εβδομάδα βρίσκεται σε σιωπηρή τιμωρία. Ο Γενγκά αναμένεται ίσως και σήμερα να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και να παρθούν οι αποφάσεις. Αν δηλαδή θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα ή θα του ανακοινωθεί πως θα πρέπει να ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, από τη στιγμή που δεν είναι η πρώτη φορά που ο παίκτης υποπίπτει στο συγκεκριμένο πειθαρχικό παράπτωμα (παραβίαση του ωραρίου).

Οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν το πρωί εκτελώντας ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα και διάφορα παιχνίδια σε μικρό χώρο. Για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκαν οι Μάριο Γκούρμα και Μάριο Μπρέσκα, οι οποίοι αισθάνθηκαν κάποιες μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο πρώτος και στον δικέφαλο ο δεύτερος. Και οι δύο πάντως, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό, καθώς η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Μαζί με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19 του συλλόγου και συγκεκριμένα ο τερματοφύλακας Χρήστος Ξανθάς και οι Φίλιππος Σκοπελίτης και Σταύρος Σαμαράς.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση, με την τεχνική ηγεσία να καταστρώνει τα αγωνιστικά πλάνα για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Αχαρναϊκό, ο οποίος θα έχει στον πάγκο του, ως γνωστόν, τον Γιώργο Βαζάκα, με τον Γρεβενιώτη τεχνικό να γνωρίζει πολύ καλά τον Ολυμπιακό, το πώς αγωνίζεται, αλλά και την αγωνιστική συμπεριφορά του κάθε παίκτη. Η ομάδα του Μενιδίου έχει δώσει πέντε παιχνίδια εκτός έδρας με απολογισμό μία νίκη, μία δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ την περασμένη αγωνιστική βρέθηκε να προηγείται με 1-0 στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής, για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 3-1.

 

Άρχισε η μεταγραφολογία

Διανύουμε το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου και στον Ολυμπιακό Βόλου έχει αρχίσει η μεταγραφολογία. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται έντονα το όνομα του Γιάννη Ζαραδούκα, ο οποίος ανήκει φέτος στη δύναμη του Αστέρα Τρίπολης, δανεικός από τον Ολυμπιακό του Πειραιά, χωρίς να έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα. Συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια. Αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Ολυμπιακού, αυτό θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Με ανακοίνωση, πάντως, που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει ότι ο σχεδιασμός για τυχόν μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα ξεκινήσει μετά το τέλος του πρώτου γύρου, ενώ διαψεύδει δημοσίευμα τοπικής αθλητικής ιστοσελίδας ότι η ο Παναγιώτης Κατσιαρός ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση ότι αποχωρεί από την ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Με αφορμή σκωπτικό δημοσίευμα τοπικής αθλητικής ιστοσελίδας που αναφέρει ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Kατσιαρός ειδοποιήθηκε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ότι αποχωρεί από την οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής: Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι άκρως αναληθές και σκοπό έχει να δημιουργήσει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας. Αλήθεια τι ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται οι εμπνευστές του;
Θα θέλαμε επίσης να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου είναι εδώ και θα προστατεύσει ότι έχει χτίσει με κόπο και θυσίες. Και για όσους δεν το γνωρίζουν τους πληροφορούμε ότι έχουν γνώση οι φύλακες.
Τέλος, για τη σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο σχεδιασμός για τυχόν μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας θα ξεκινήσει μετά το τέλος του πρώτου γύρου και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο».

 

Ο Κοτσάνης

«σφυρίζει»

τον Ολυμπιακό

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αχαρναϊκό θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Κοτσάνης από την ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους κ.κ. Ιωάννη Βάντση και Γιώργο Χατζηνάκο. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο κ. Βαγγέλης Γρατσάνης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

 

Ενισχύει

το κοινωνικό

παντοπωλείο

του Δήμου

Το κοινωνικό παντοπωλείου του Δήμου Βόλου θα ενισχύσει ο Ολυμπιακός Βόλου που καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο ματς με τον Αχαρναϊκό, φέρνοντας όσα τρόφιμα έχουν τη δυνατότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Ολυμπιακός Βόλου για μία ακόμη φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στηρίζοντας το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο ΕΑΚ για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, να στηρίξουν με τη σειρά τους την προσπάθεια αυτή προσφέροντας τρόφιμα, τα οποία θα διατεθούν σε άπορους και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της περιοχής μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σε συνεργασία με τους υπεύθυνους του κοινωνικού παντοπωλείου θα μεριμνήσει για την παραλαβή τον τροφίμων σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία στις εισόδους του ΕΑΚ».

 

Χριστουγεννιάτικη

εκδήλωση

του Ερασιτέχνη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, μεταξύ άλλων αποφάσισε την διοργάνωση της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του Συλλόγου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00 μμ στο κέντρο διασκεδάσεως Κ Χ 1948 τέρμα Κύπρου στο Βόλο.

Η τιμή της κάρτας είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει πλήρες μενού (εκτός ποτών και αναψυκτικών) και πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με την ορχήστρα του κέντρου.

Κυκλοφόρησε επίσης λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

1) Τριήμερη εκδρομή στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας για δύο άτομα.

2) Ένα home cinema μάρκας Akai

3) Μια τηλεόραση 32 ιντσών.

Τιμή λαχνού 2 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτες και λαχνούς για την εκδήλωση μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου, Εργατικού κέντρου 7 με Δημητριάδος 2ος όροφος 18.00 έως 20.30 μμ ή στα τηλέφωνα 2421210010 και 6944130150 κ. Μιχαηλίδης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το