Αθλητισμός

Καμία εξέλιξη στο θέμα του προπονητή στη Νίκη

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η αναζήτηση προπονητή στη Νίκη συνεχίζεται με τον Ανδρέα Πάτση να έχει στη λίστα του τεχνικούς εγνωσμένης αξίας που είναι υποψήφιοι για τη θέση που… χηρεύει μετά το «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα. Πάντως, η προετοιμασία εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Βατανιακό για την 12η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Football League ξεκίνησε χθες υπό τις οδηγίες του Νίκου Χονδροδίνη.

Άγνωστο παραμένει αν την προσεχή Δευτέρα στην Κατερίνη θα βρίσκεται στον πάγκο της Νίκης για την αναμέτρηση με τον Βατανιακό ο αντικαταστάτης του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία. Στο προηγούμενο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών την ευθύνη της ομάδας είχε ο Νίκος Χονδροδίνης και πιθανόν να συμβεί το ίδιο αν μέχρι τότε δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του νέου προπονητή της ομάδας ή αν ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε είναι λογικό να μην έχει το χρόνο να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές.

Ο πρόεδρος της Νίκης κ. Ανδρέας Πάτσης δεν επιθυμεί να βιαστεί στην επιλογή του. Θέλει να φέρει στην ομάδα ένα προπονητή που θα είναι άριστος γνώστης του ποδοσφαίρου και οποίος θα κερδίσει από την πρώτη στιγμή τον σεβασμό των παικτών. Από την πρώτη στιγμή ο ισχυρός άνδρας των «κυανολεύκων» στράφηκε στην αγορά της Ισπανίας με το όνομα του Χάβι Λόπεθ να βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και μερικές ημέρες, αν και η περίπτωσή του χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Χθες προέκυψε ένα ακόμη όνομα που προήλθε από δημοσίευμα της «Live Sport». Σύμφωνα με αυτό προτάθηκε στη Νίκη ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Φάμπρι Γκονζάλες, που φέρεται να ζήτησε το ποσό των 7.000 ευρώ το μήνα. Βέβαια, τα χρήματα αυτά είναι πάρα πολλά για τα δεδομένα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε όλα δείχνουν ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι δυνατόν να προσχωρήσει.

Ο κ. Πάτσης βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας και όλοι στη Νίκη περιμένουν την οριστική του απόφαση και φυσικά τις επίσημες ανακοινώσεις εκ μέρους της ΠΑΕ.

Από κει και πέρα, η ομάδα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά. Μάλιστα χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για το δευτεριάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βατανιακό στο οποίο οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του κ. Χονδροδίνη, ενώ δύο ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσουν το πρόγραμμα. Ο λόγος για τους Άρη Σοϊλέδη και Κώστα Γιώτα. Ο πρώτος γυμνάστηκε πιο ελαφρά βάσει του προγράμματος αποθεραπείας που του έχει δώσει ο γιατρός του, ενώ ο δεύτερος έκανε θεραπεία. Λογικά δύσκολα θα προλάβουν να δώσουν το «παρών» στην Κατερίνη, εκτός και αν μέχρι την Παρασκευή παρουσιάσουν θεαματική βελτίωση.

 

Ο Μπαλατσούκας

«σφυρίζει»

στην Κατερίνη

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητικές τριάδες για τις αναμετρήσεις της 12ης αγωνιστικής της Football League. Στο δευτεριάτικο παιχνίδι Βατανιακός-Νίκη ορίστηκε να «σφυρίξει» ο κ. Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Βοηθοί του θα είναι ο κ. Δημήτριος Τίκας του Λάμπρου, που επίσης ανήκει στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας και ο κ. Δημήτριος Γεωργαράς της ΕΠΣ Άρτας.

Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο… αξέχαστος στους φίλους της Νίκης κ. Γεώργιος Ρούσσος-Μπεκερτζής της ΕΠΣ Πρέβεζας, που είχε διευθύνει το περσινό εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών αφήνοντας τους «κυανόλευκους» με φριχτά παράπονα για τις αποφάσεις του.

Παρατηρητής διαιτησίας στην συνάντηση της Δευτέρας στο ΔΑΚ Κατερίνης θα είναι ο κ. Βασίλειος Σταμούλης που ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας.

 

 

Αναβολή στην

υπόθεση Γαρδικιώτη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση επρόκειτο να ασχοληθεί με την αίτηση του προπονητή Λεωνίδα Γαρδικιώτη περί καταπτώσεως της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ωστόσο, η υπόθεση αναβλήθηκε χωρίς να οριστεί νέα ημερομηνία συζήτησης, κάτι που ζήτησε ο ίδιος ο κ. Γαρδικιώτης.

 

 

Το Σάββατο

παρουσιάζεται

η ομάδα πόλο

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Flo Cafe στην παραλία του Βόλου, το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου παρουσιάζει το φετινό του ρόστερ.

Η ομάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει κάνει υπερήφανους τους φιλάθλους της Νίκης Βόλου, αλλά και έχει εκπλήξει ευχάριστα τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον υγρό στίβο στην Μαγνησία, αποκαλύπτεται.

Θυμίζουμε ότι φέτος η Νίκη θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι οι Ζήσης Δελακάς, Γιάννης Αποσκίτης, Χρυσόστομος Δανιήλ, Φώτης Σταθόπουλος, Νίκος Ιωάννου και Νίκος Αθανασιάδης, όπως είχε γράψει αποκλειστικά η «Θ» πριν από δύο εβδομάδες..  

Η εκδήλωση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 21.30 και περιλαμβάνει και τις βραβεύσεις των κ.κ. Ηλία Λέτσιου, Ντίνου Παπαδημητρίου, Νίκου Αδαμάσογλου και Πέτρου Μπλάνα για την προσφορά τους στο βολιώτικο πόλο.

 

 

Η Νίκη στον

ημιμαραθώνιο

της «Φλόγας»

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στην παραλία του Βόλου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου που διοργανώνει ο τοπικός σύλλογος γονέων παιδιών με καρκίνο «Φλόγα».

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» στηρίζει την προσπάθεια της «Φλόγας» που έχει στόχο να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα στα παιδιά με καρκίνο.

Σημείο εκκίνησης είναι το πλωτό καραβάκι της Αργούς (Κ. Καρτάλη και Αργοναυτών) στην παραλία του Βόλου με ώρα προσέλευσης στις 11 το πρωί, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 12.00.

Η διοίκηση του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» καλεί τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου να συμμετάσχουν στον ημιμαραθώνιο και να συμβάλουν στην προσπάθεια της «Φλόγας». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από τα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». «Την Κυριακή τρέχουμε όλοι μαζί για να κρατήσουμε τη “ΦΛΟΓΑ” δυνατή», όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το