Photo Gallery, Αθλητισμός

Ο κόσμος θέλει να σταθεί στο πλευρό της Νίκης

Μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να απαγόρεψε την οργανωμένη εκδρομή των φιλάθλων της Νίκης για τον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΠ Ηρακλής, όμως οι τελευταίοι ψάχνουν τον τρόπο για να δώσουν το «παρών» στις κερκίδες του «Καυταντζογλείου». Εξάλλου, δεν είναι στις προθέσεις τους να εμπλακούν σε επεισόδια. Το μόνο που θέλουν είναι να σταθούν στο πλευρό των παικτών της αγαπημένης τους ομάδας που θα δώσει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι. Διαφωνία στον …αέρα χθες το πρωί μεταξύ Γ. Δαλούκα και Α. Πάτση.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Σημεία ζωής έδωσε χθες το πρωί ο Γιώργος Δαλούκας, που βγήκε «ζωντανά» στην εκπομπή του Γιώργου Μαστρογιάννη στον Blue star fm και μίλησε για τη Νίκη. Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρίσκεται στις ΗΠΑ και επικαλέστηκε γι’ αυτό σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Ακολούθως δήλωσε ότι έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα χαρτιά και οικονομικά στοιχεία στο νέο μεγαλομέτοχο κ. Ανδρέα Πάτση, ενώ απείλησε με μηνύσεις όσους εμπλέξουν ξανά το όνομά του σε θέματα αδιαφάνειας, όσον αφορά τα οικονομικά.

Όμως στη συνέχεια μίλησε στον «αέρα» ο ίδιος ο κ. Πάτσης και ουσιαστικά διέψευσε τον κ. Δαλούκα, τονίζοντας ότι παρέλαβε μόνο μία καρτέλα, χωρίς αποδείξεις. Επίσης, τόνισε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε έβλαψε τη Νίκη.

Όσον αφορά τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, η Νίκη προετοιμάζεται εντατικά για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΠ Ηρακλής που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για μία αναμέτρηση καθοριστικής σημασίας, που αν είναι νικηφόρα τότε «κλειδώνει» για τη Νίκη η συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου, ενώ θα μείνει «ζωντανή» και στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική.

Οι «κυανόλευκοι» προέρχονται από την κατάκτηση δύο συνεχόμενων «τριπόντων» στα ντέρμπι με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Εθνικό Γαζώρου, που τους έφεραν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και φιλοδοξούν να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες τους. Ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη και αν είναι δυνατόν να το κάνουν και παρουσία των φιλάθλων τους.

Ως γνωστόν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έβαλε …φρένο στην πρόθεση των οπαδών της Νίκης να μεταβούν οργανωμένα στη συμπρωτεύουσα διότι την ίδια ώρα θα διεξάγεται ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ατρόμητος στην Τούμπα για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ και προφανώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες δυνάμεις της. Επιπλέον φοβάται την αντίδραση των φιλάθλων της ΑΕΠ Ηρακλής, σε περίπτωση που χάσει η ομάδα τους από τη νίκη, μια και στον «Γηραιό» έχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα. 

Πάντως, παρά την απαγόρευση της Αστυνομίας οι φίλαθλοι της Νίκης δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν στον …καναπέ του σπιτιού τους. Θέλουν οπωσδήποτε να δώσουν το «παρών» στο «Καυταντζόγλειο» στάδιο της Θεσσαλονίκης και να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι.

Αυτός είναι και ο λόγος που στους οργανωμένους συνδέσμους συνεχίζονται οι εγγραφές από τους ενδιαφερόμενους να ταξιδέψουν στη συμπρωτεύουσα, ενώ το πώς θα γίνει η εκδρομή, προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα, δεν έχει γίνει γνωστό.

Το βέβαιο είναι ότι οι φίλαθλοι της Νίκης δεν έχουν σκοπό να εμπλακούν σε  επεισόδια. Θέλουν μόνο να σταθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους που θα δώσουν έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Ο κόσμος της Νίκης δεν έχει πρόβλημα ούτε με τον αντίστοιχο του Ηρακλή, ούτε θέλει να έλθει σε αντιδικία με την Αστυνομία και γι’ αυτό όλοι ελπίζουν ότι θα βρεθεί λύση και οι φίλαθλοι που θα επιχειρήσουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη δεν θα συναντήσουν εμπόδια.

 

Με την καλύτερη

δυνατή σύνθεση

ο Ηρακλής

Με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Ηρακλής κόντρα στη Νίκη. Και αυτό γιατί οι Τροΐρης και Οικονόμου που συμπλήρωσαν τέσσερις κάρτες στο πρωτάθλημα αποφασίστηκε από τον προπονητή Γιώργο Στράντζαλη να μην αγωνιστούν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Αυτό φυσικά είναι ένα δείγμα ότι ο «Γηραιός» μόνο αδιάφορος δεν θα παρουσιαστεί στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βόλου.

Όσον αφορά την προετοιμασία του, αυτή συνεχίστηκε χθες με μία προπόνηση, με τους Νατσούρα και Σαπάνη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα μια και προέρχονται από τραυματισμό.

 

Δυσαρέσκεια των

«κυανολεύκων»

για τον ΣΦΟΒ

Ακατανόητη θεωρούν οι άνθρωποι της Νίκης την κίνηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου (ΣΦΟΒ) να ζητήσει από τον Δήμο Βόλου την έξωση των παικτών της Νίκης, που διαμένουν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού, με το αιτιολογικό ότι δεν έχουν το νόμιμο δικαίωμα ποδοσφαιριστές μιας Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας να κάνουν χρήση αυτών. 
Στην επιστολή του ΣΦΟΒ προς τον Δήμο με ημερομηνία 2/5/2012 αναφέρεται ότι από τον Αύγουστο του 2011 οι ποδοσφαιριστές επιβαρύνουν τους πολίτες του Βόλου με τους λογαριασμούς σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΜΒ και φυσικό αέριο, ενώ δεν καταβάλουν κανένα ποσό ούτε για ενοίκιο. Μάλιστα η διοίκηση του συγκεκριμένου συνδέσμου προτείνει στον Δήμο Βόλου να μην καταφύγει στα πολιτικά δικαστήρια, αλλά στην ΕΠΟ ζητώντας την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της Νίκης.

Από την επίσημη Νίκη δεν υπήρξε κάποια επίσημη απάντηση, αλλά οι ιθύνοντες του συλλόγου, καθώς και οι φίλαθλοι είναι δυσαρεστημένοι με αυτή την κίνηση. Πιστεύουν ότι τέτοιου είδους ενέργειες προάγουν μόνο αντιπαλότητα μεταξύ Ολυμπιακού-Νίκης και τίποτε άλλο.

* Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League – Football League 2 κάλεσε σε απολογία για σήμερα Πέμπτη και ώρα 10.30 εννέα ΠΑΕ ή ΤΑΠ και μεταξύ αυτών την ΠΑΕ Νίκη και τον παράγοντά Νίκο Αθηναίο για παράβαση των άρθρων

1, 3, 5, 11, ,12, 14, 15 του Πειθαρχικού Κώδικα στο εντός έδρας παιχνίδι των «κυανολεύκων» με τον Τηλυκράτη Λευκάδας που διεξήχθη στις 23 Απριλίου 2012.

 

Η Ερασιτεχνική Νίκη

ευχαριστεί τον κόσμο

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ευχαριστεί τους φιλάθλους για τη θερμή υποστήριξη στον αγώνα της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με την Αγία Παρασκευή. Να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη Νίκη να αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 7 το απόγευμα εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα του Αιόλου Τρικάλων.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το