Photo Gallery, Αθλητισμός

Οι εκλογές θα φέρουν εξελίξεις

 

Μετά την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Ερασιτεχνική Νίκη θα παρθούν πρωτοβουλίες για την ΠΑΕ

Σε πλήρη αδράνεια εξακολουθεί να βρίσκεται ότι έχει σχέση με την ΠΑΕ Νίκη και φυσικά το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το διοικητικό κενό παραμένει και οι φίλαθλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους σε πρωτοβουλία που θα αναλάβει η Ερασιτεχνική. Όμως και το μητρικό σωματείο δεν μπορεί να κινηθεί αν πρώτα δεν εκλέξει νέα διοίκηση, κάτι που θα γίνει στις 18 Ιουνίου, δηλαδή την ημερομηνία που ορίστηκε για τη διεξαγωγή των εκλογών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η ποδοσφαιρική Νίκη εξακολουθεί να βρίσκεται σε τέλμα και είναι άγνωστο πως θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτό. Η κατάσταση είναι γνωστή: Η πλειοψηφία των φιλάθλων έχοντας κουραστεί από τις υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις και δεν έγιναν πράξη, θέλουν να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. Μάλιστα, οι οργανωμένοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» έχουν ζητήσει να παραδώσουν οι μέτοχοι τα μερίδιά τους στην Ερασιτεχνική ή σε οποιοδήποτε άλλο φορέα συσταθεί για το σκοπό αυτό και ο οποίος θα αναζητήσει στη συνέχεια νέο επενδυτή. Όμως. τόσο ο κ. Στράτος Γιδόπουλος (που για μία ακόμη φορά εμφανίζεται αποφασισμένος να μη συνεχίσει να ασχολείται με την ομάδα), όσο και οι υπόλοιποι μέτοχοι φαίνεται πως συζητούν μόνο την παραχώρηση των μεριδίων για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο φόβος των οργανωμένων είναι ότι δεν θα αλλάξει τίποτε τελικά και ότι η ομάδα θα συγκροτηθεί και φέτος την τελευταία στιγμή τόσο διοικητικά με ανθρώπους των τωρινών μετόχων, όσο και στο έμψυχο υλικό της. Ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένοι να το δεχθούν αυτό, επισημαίνοντας ότι δεν θα επιτρέψουν στην ομάδα ούτε καν να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν προτιμότερο τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική και την επάνοδο μίας Νίκης καθαρής από χρέη στις επαγγελματικές κατηγορίες, παρά να συνεχιστεί η μιζέρια των τελευταίων χρόνων.

Η κατάσταση στην ΠΑΕ συζητήθηκε και στην γενική συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης που πραγματοποιήθηκε προχθές στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας. Η Ερασιτεχνική είναι το μητρικό σωματείο της ΠΑΕ και σίγουρα τα μέλη της νοιάζονται και για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Όμως, πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν μπορούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της ΠΑΕ.

Πάντως, αποφασίστηκε να παρθούν πρωτοβουλίες για να αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ποδοσφαιρικής Νίκης. Όσο για το ποιες θα είναι αυτές θα γίνει γνωστό μετά τις εκλογές της Ερασιτεχνικής που ορίστηκε να διεξαχθούν το Σάββατο 18 Ιουνίου. Και αυτό διότι το απερχόμενο Δ.Σ. δεν επιθυμεί να δεσμεύσει το επόμενο.

Το Blue Club πρότεινε να φροντίσει η  Ερασιτεχνική να μπουν ορκωτοί λογιστές στην «κυανόλευκη» εταιρεία, για να φανεί το πραγματικό ύψος των χρεών. Ίσως αυτή να είναι μία από τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το νέο Δ.Σ. του ΓΣΒ «Η Νίκη», αφού όμως πρώτα πάρει τη σχετική έγκριση από τα μέλη του σωματείου σε έκτακτη γενική συνέλευση που θα συγκαλέσει με αποκλειστικό θέμα την κατάσταση στην ΠΑΕ Νίκη.

Αυτή ίσως είναι και η μοναδική ελπίδα για να φανεί «φως στο τούνελ» σε μία εποχή που η ομάδα έπρεπε ήδη να έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το