Photo Gallery, Πρώτο Θέμα (old)

Νεκρός έμπειρος 50χρονος δικυκλιστής

Μέρα-μεσημέρι, χθες στη 2ας Νοεμβρίου

 

 

Για να αποφύγει σύγκρουση με παπάκι που οδηγούσε ηλικιωμένος

 

 

Θλίψη σε γνωστούς και φίλους σκόρπισε η είδηση ότι ο Γιώργος Πετράτος, πολύ γνωστός Βολιώτης ηχολήπτης, μέλος της ΜΟΤΟ-ΛΕΒ και παλιών διοικήσεών της, ήταν αυτός που σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στις 11.30 περίπου χθες το πρωί στην οδό 2ας Νοεμβρίου, στο ύψος της οδού Αδμήτου, με κατεύθυνση προς Νέα Ιωνία.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα και ενώ ήταν στη διασταύρωση της 2ας Νοεμβρίου με Παγασών και περίμενε να ανάψει το πράσινο φως στο φωτεινό σηματοδότη για να συνεχίσει τη διαδρομή του προς Νέα Ιωνία, διασταυρώθηκε με το φίλο του και σημερινό πρόεδρο της ΜΟΤΟ-ΛΕΒ Δημήτρη Καλοστύπη. Χαιρετήθηκαν και ο καθένας τράβηξε το δρόμο του. Όμως φαίνεται ότι ο δρόμος για το Γ. Πετράτο είχε άδοξο τέλος, αφού λίγα μέτρα πιο πάνω, σκοτώθηκε.

Σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό εκείνη την ώρα ο Γιώργος Πετράτος κινούταν προς τη Νέα Ιωνία, από την οδό 2ας Νοεμβρίου. Λίγο πιο κάτω από τη διασταύρωση της λεωφόρου με την Αδμήτου, για άγνωστους λόγους, που διερευνώνται από την Τροχαία Βόλου, προκειμένου να αποφύγει σύγκρουση με «παπάκι» που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος, επέπεσε επάνω στη διαχωριστική νησίδα.

Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, σύρθηκε στο οδόστρωμα για αρκετά μέτρα, ενώ εκτιμάται ότι ο άτυχος 50χρονος έπεσε πάνω στο στύλο του φωτισμού που υπάρχει εκεί. Ο Γ. Πετράτος που φορούσε κράνος, τραυματίστηκε βαριά. Αμέσως καταστηματάρχες, αλλά και περίοικοι ακούγοντας τον υπόκωφο θόρυβο από την πτώση της μηχανής βγήκαν έξω στη λεωφόρο και βλέποντας βαριά τραυματισμένο τον οδηγό της μοτοσικλέτας ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που έστειλε ένα ασθενοφόρο και μετέφερε τον 50χρονο στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Πετράτου έκανε γρήγορα το γύρο της πόλης και γέμισε θλίψη πολλούς ανθρώπους. Ο Γ. Πετράτος με σπουδές στην ηχοληψία, πήρε μέρος από τις πρώτες ημέρες δημιουργίας της ιδιωτικής ραδιοφωνίας -από αρχές της δεκαετίας της δεκαετίας του ’90- στο «στήσιμο» αρκετών ραδιοφωνικών σταθμών στην πόλη του Βόλου. Παράλληλα λόγω του γεγονότος ότι ήταν ένας κοινωνικός άνθρωπος, δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της ΜΟΤΟ-ΛΕΒ και διατέλεσε μέλος της διοίκησής της από πολλά πόστα. Ιδιαίτερη αγάπη του η μουσική, που όπως λένε φίλοι του διατηρούσε μία πολύ καλή δισκοθήκη μουσικής. Ήταν γιος γιατρού και είχε μία αδερφή.

 

Διακοπή  

 

Εξάλλου, από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει σήμερα από τις 9 το πρωί και μέχρι τις 3 το μεσημέρι προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στην Άλλη Μεριά λόγω μετακόμισης. Η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται από το εναπομείναν ρεύμα κυκλοφορίας της οδού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το