Photo Gallery, Τοπικά

Να διευρυνθεί το μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών

Ζητάει με επιστολή του το ΤΕΕ Μαγνησίας

Να διευρυνθεί το μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και να συμπεριλάβει, αυτόματα όσους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των μαθημάτων και έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις, ζητεί από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο, το ΤΕΕ Μαγνησίας, συμφωνώντας με σχετική πρόταση του ΤΕΕ Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Σε υπόμνημα του ΤΕΕ Μαγνησίας στον κ. Λιβιεράτο επισημαίνεται ότι «όπως και σε προηγούμενη σχετική μας επικοινωνία είχαμε τονίσει, έτσι και τώρα, μετά από την εφαρμογή του Π.Δ. 100/2010, συνεχίζεται η άδικη κατηγοριοποίηση των μηχανικών σε ευνοούμενους και μη. Σήμερα ισχύει το μητρώο των Προσωρινών Επιθεωρητών, χωρίς την δυνατότητα εγγραφής σε αυτό, νέων επιθεωρητών.

Από πλευράς του Υπουργείου μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία για την οριστικοποίηση του Μητρώου των Μονίμων Ενεργειακών Επιθεωρητών.

Εφόσον το Υπουργείο δεν προχωρήσει άμεσα στην οριστικοποίηση του Μητρώου Μόνιμων Ενεργειακών επιθεωρητών και λόγω του γεγονότος ότι πολλοί νέοι συνάδελφοι έχουν πραγματοποιήσει σειρά μαθημάτων για τη απόκτηση γνώσεων, συνηγορούμε με το ΤΕΕ Βορειοανατολικού Αιγαίου, να διευρυνθεί το μητρώο των Προσωρινών Ενεργειακών Επιθεωρητών και να συμπεριλάβει, αυτόματα όσους έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο των μαθημάτων και έχουν τα απαιτούμενα προσόντα που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το