Photo Gallery, Αθλητισμός

Με Καλλιθέα εκτός ο Α.Σ. «Βόλος 2004»

 

Η ομάδα του Α.Σ. "Βόλος 2004"

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών και ο Α.Σ. «Βόλος 2004» δοκιμάζεται στην έδρα της Καλλιθέας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 3 μ.μ. και οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Α.Σ. «Βόλος 2004» μπορεί να μην κέρδισε στο ντέρμπι της πρεμιέρας τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, αφού ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά. Ωστόσο, απέδειξε ότι δεν υστερεί αγωνιστικά του «Δικεφάλου του βορρά» και ότι μπορεί φέτος να αμφισβητήσει την κυριαρχία του.

Βέβαια βασική προϋπόθεση είναι να «καθαρίσει» τα υπόλοιπα παιχνίδια και αύριο έχει να δώσει ένα αρκετά δύσκολο στο γήπεδο της Παραλίας Τζιτζιφιών αντιμετωπίζοντας την Καλλιθέα. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει και αυτή υψηλές φιλοδοξίες και γι’ αυτό οι «ερυθρόλευκες» είναι προετοιμασμένες για έναν αγώνα που θα έχει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Ωστόσο, είναι καλύτερες και μπορούν να κερδίσουν  όπως δηλώνει και η Κατερίνα Τσιρδάνη, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο για το φετινό πρωτάθλημα, αφού στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας από πέρυσι:

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η Καλλιθέα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος μαζί με εμάς, τον ΠΑΟΚ και τον Οδυσσέα Γλυφάδας. Την  ξέρουμε και από πέρυσι όπου την κερδίσαμε και στα δύο παιχνίδια με γκολ που σημειώσαμε στα τελευταία λεπτά.

Έχοντας χάσει στην πρεμιέρα από τον Οδυσσέα θα επιδιώξει να μας κερδίσει για να ρεφάρει, αλλά τους τρεις βαθμούς τους θέλουμε και εμείς. Αν μάλιστα τα καταφέρουμε ουσιαστικά θα έχουμε απαλλαγεί από μία εκ των διεκδικητριών του τίτλου, αφού θα την καθηλώσουμε στο «μηδέν».

Πιστεύω ότι ως ομάδα υπερτερούμε σε όλους τους τομείς. Έτσι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση αυτή και ευελπιστώ ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».

Η προπονήτρια του Α.Σ. «Βόλος 2004» Σουζάνα Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει για την αυριανή συνάντηση στις υπηρεσίες της Ουγγαρέζας Μερσέντες Βέσοζ, αφού δεν έχει εκδοθεί ακόμη το δελτίο της. Έτσι στη διάθεσή της θα είναι οι: Ελένη Αναστασάκη, Νικολέτα Κανιάκα, Ελένη Αναγνωστοπούλου,  Μαρία Γουγούση, Ντίνα Δεδούση, Βάσω Δημητριάδη, Αναστασία Ζήγρα, Βάσω Κλόντζα, Γεωργία Μαλισιώρα, Φένια Μπαλαμούτη, Λίλα Ντάφου, Σοφία Πελεκούδα, Φιλίτσα Σύρμου, Αγλαΐα Χατζηλιόντα, Κατερίνα Τσιρδάνη, Εβίτα Σταμοπούλου, Ταμάρα Γιοβάνοβιτς, Ντανιέλα Τραΐκοβιτς, Ιωάννα Παρασκευοπούλου, Φωτεινή Οικονόμου, Χρυσούλα Γάτσιου, Βάσω Λαζανά, Τιμέα Γκαλ, Αναστασία Δημητρακοπούλου και Μαρία-Ελένη Αλεξοπούλου.

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μάλαμας με βοηθούς τους κ.κ. Δουλγεράκη και Μαγουλάκη από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών είναι το εξής:

Σάββατο

Γηπ. Εργοτέλη, 15.00, Εργοτέλης-Οδυσσέας Γλ.

Κυριακή

Νέας Καρβάλης, 11.00, Καβάλα-Κρήσσες Ρεθ.

Παραλίας Τζιτζιφιών, 15.00, Καλλιθέα-Βόλος 2004

Μίκρας, 15.00, Άρης-Ελπίδες Καρδ.

ΠΑΟΚ-Αίγινα 3-0 α.α.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το