Photo Gallery, Αθλητισμός

Πρεμιέρα για ΓΣΑ και Πύρασο

 

Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας με τον νεοφώτιστο Γ.Σ. Αλμυρού να υποδέχεται τον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ ο Πύρασος θα δοκιμαστεί στην έδρα του Αμπελωνιακού. Στόχος και τον δύο ομάδων της Μαγνησίας είναι να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους με θετικά αποτελέσματα μια και η φετινή διοργάνωση προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη λόγω του υποβιβασμού των μισών ομάδων του 4ου ομίλου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Γ.Σ. Αλμυρού-ΑΟΚ

Μετά από πενταετή διάλειμμα ο Γ.Σ. Αλμυρού επιστρέφει στα Εθνικά πρωταθλήματα και αύριο στις 3 μ.μ. φιλοξενεί τον Α.Ο. Καρδίτσας για την πρεμιέρα του 4ου ομίλου της τέταρτης τη τάξει κατηγορίας. Ο στόχος του Γυμναστικού δεν είναι άλλος από την παραμονή και γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, κάτι που μπορεί να πετύχει έχοντας και τη βοήθεια των φιλάθλων του.

Βέβαια η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη μια και ο ΑΟΚ είναι μία παραδοσιακή δύναμη της Δ’ Εθνικής. Ωστόσο, είναι προετοιμασμένος κατάλληλα, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της συνάντησης. Ο προπονητής του Βαγγέλης Σταμουλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στη «Θ»:

«Εύχομαι και ελπίζω η πρώτη μας αγωνιστική υποχρέωση στο πρωτάθλημα να στεφθεί με επιτυχία. Γνωρίζουμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο έργο κόντρα στον ΑΟΚ, αλλά προσωπικά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών μου, που από καθημερινά από την έναρξη της προετοιμασίας παρουσιάζονται ολοένα και καλύτεροι. Αυτό είναι κάτι που με κάνει να αισιοδοξώ για το παιχνίδι».

Αγωνιστικά προβλήματα στον Αλμυρό δεν υπάρχουν και έτσι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Χαλάτσης, Θεοδωρίδης, Γιαννόπουλος, Δημητριάδης, Ελευθερίου, Καράτζαλος, Κατσιώτης, Νικογιάννης, Αλ. Παναγιώτου, Πλαβός, Τσάτσος, Φαράντος, Βαγγελάκος, Κακλιάς, Κρεβατάς, Ι. Παναγιώτου, Τσόγκας,  Χάνος, Βούλγαρης, Κοντοβάς, Κρανάς, Μίλτος και Τσίπι.

Το αυριανό παιχνίδι θα διευθύνει ο Λαρισαίος κ. Βλιώρας με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Αρχοντή και Λάκη, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Κρίκης από τα Τρίκαλα.

Αμπελωνιακός-Πύρασος

Ο Πύρασος ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο, αφού κράτησε το αήττητο για 16 συνεχόμενες αγωνιστικές. Όπως είναι λογικό θέλει να κάνει ανάλογη αρχή και στη φετινή διοργάνωση και να κερδίσει ή έστω να αποσπάσει ισοπαλία στην έδρα του Αμπελωνιακού.

Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.00 με τους Αγχιαλίτες να πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να επιστρέψουν στη βάση τους με το θετικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός τους Λευτέρης Καλογήρου μας είπε: «Θα αντιμετωπίσουμε μία καλή και οργανωμένη ομάδα που θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Όμως και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρυσι και τουλάχιστον να μη χάσουμε. Έχουμε σκοπό να παίξουμε σφιχτά με αρχικό στόχο την ισοπαλία και αν δούμε ότι μπορούμε θα «χτυπήσουμε» το ματς για να το κερδίσουμε».

Απόντες από πλευράς Πυράσου σε αυτό το πρώτο παιχνίδι θα είναι οι Αρσένος, Γεωργιάδης, Αποστολίδης και Στεφανής που είναι τραυματίες και θα μείνουν αρκετό καιρό εκτός γηπέδων. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κουτσιρίμπας, Γκιούρκης, Κιλμπασάνης, Αναστασίου,  Βητόπουλος, Λ. Γκάγκας, Κόκκας, Κοντοβάς, Κυριάκος, Σπύρου, Τανάγιας, Ακριβούσης, Ασλάνογλου, Σ. Γκάγκας, Κίτσος, Μπαλαμούτης, Μπασδάνης, Μπούτλας, Ράπτης, Τσάγγαρης, Διαμάντης, Πετρίδης και Σατελιάν.

Τον αγώνα ορίστηκε να διαιτητεύσει ο κ. Χ. Μανούρας με συνεργάτες τους κ.κ. Κουρέντα και Ν. Μανούρα της ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ ο κ. Σταθάς από την Καρδίτσα θα είναι ο παρατηρητής τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το