Photo Gallery, Αθλητισμός

Ξεκίνημα για τα κορίτσια του Μαγνησιακού

 

Ο Μαγνησιακός ξεκινά αύριο Κυριακή τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής γυναικών παίζοντας με τις Αμαζόνες Δράμας. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00 και θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Θεωρητικά φαβορί είναι η φιλοξενούμενη ομάδα, που προέρχεται από την μεγάλη κατηγορία και έχει στις τάξεις της τη διεθνή Αναστασία Παπαδοπούλου, καθώς και τις γνωστές από τη θητεία τους στον Α.Σ. «Βόλος 2004» Δέσποινα Παπαδοπούλου και Κοσμίνα Ντούσα. Παράλληλα ο Μαγνησιακός θα έχει και απουσίες, αφού οι Γιαννακοπούλου και Κουλοχέρη είναι τραυματίες, ενώ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή οι Κέκου και Ζ. Παπασακελλαρίου που δίνουν εξετάσεις στα αγγλικά.

Επίσης, ενοχλήσεις αισθάνονται οι Μήτα και Χαρίση, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του τεχνικού Θόδωρου Κατσαμόρα, ο οποίος δήλωσε για το ματς: «Λογικά είμαστε το αουτσάιντερ της αναμέτρησης μια και θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει κάνει καλές μεταγραφές και είναι πιο έμπειρη. Ωστόσο, θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ό,τι βγει».

Την αποστολή του Μαγνησιακού θα απαρτίζουν οι: Φέγγερ, Μαργαρίτη, Καλουδάκη, Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Μακρή, Ε. Παπασακελλαρίου, Χαραλάμπου, Κατσιώτη, Κατσαβριά, Μήτα, Γαγάρα, Λιάκου, Χαρίση, Κοσμοπούλου, Σιδεροπούλου, Κουτσαδημούδη και ίσως οι Κέκου και Ζ. Παπασακελλαρίου.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Καλαντζής με βοηθούς τους κ.κ. Οικονόμου και Ευστρατίου της ΕΠΣ Λάρισας.

Το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας της Β’ Εθνικής είναι το εξής:

Γηπ. Άνω Αιγιανής, 15.00, Πιερίδες Μούσες-Μετέωρα

«Ποζατζίδειο», 15.00, Φιλυριακός-Πανσερραϊκή

Βοηθ. Πανθεσσαλικού, 15.00, Μαγνησιακός-Αμαζόνες Δρ.

Ρεπό: Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το